Sunday, 05.05.2024, 00:52

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » May » 19 » Виступ О. Башкаленка на Регіональних зборах депутатів від Партії регіонів
Виступ О. Башкаленка на Регіональних зборах депутатів від Партії регіонів
18:33
                                                Шановні друзі! 

    Щиро радий вітати вас у цій залі на регіональних зборах депутатів місцевих рад. Перш, ніж ми розпочнемо нашу роботу, хотів би представити вам наших гостей – Першого заступника Голови Партії регіонів народного депутата України Володимира Васильовича Рибака. 

    Також у роботі зборів бере участь народний депутат України Григорій Євдокимович Смітюх. 

                                                    Шановні учасники зборів! 

    До перших вже значимих результатів у діяльності обласної організації Партії регіонів ми йшли цілеспрямовано і наполегливо. Непростими були останні вибори до місцевих рад, проте ми досягли хороших результатів. У 2010 році на Волині від Партії регіонів було обрано 1578 депутатів місцевих рад усіх рівнів, 75 сільських, селищних, міських голів. Це шановані люди в області, потужна команда, що, в свою чергу, сприяє підвищенню авторитету нашої політичної сили. 

    Працює фракція в обласній раді, на її основі сформована більшість – депутатське об’єднання «Нова Волинь». 

    Разом з тим ми всі усвідомлюємо, яку велику відповідальність взяли на себе. Тому у нас багато роботи, важкої, але дуже необхідної. Люди чекають позитивних змін. Тому наше визначальне завдання – дати ці очікувані зміни. Таке завдання ставить наш Президент Віктор Федорович Янукович, над цим працюють урядова команда і депутатська більшість у парламенті, над цим працює обласна виконавча влада і місцеве самоврядування, депутати, сільські голови, кожний на своєму місці робить свою справу, нехай маленьку, але саме такі справи є складовою очевидного, вагомого результату. 

    Сьогодні Україна увійшла в період системних, цілеспрямованих змін – президент запропонував програму реформ, програму модернізації країни. У нас вже немає часу чекати. Скажемо відверто, реформи ніколи не були популярними, це не додає нам в рейтингах, але такі кроки просто життєво необхідні. І ми це маємо пояснити людям. Це теж одне з найважливіших наших завдань, люди мають зрозуміти і підтримати запропоновані ініціативи глави держави. 

    В громадській думці волинян має переважати домінанта «Партія регіонів – єдина команда, що взяла всю повноту відповідальності за ситуацію в країні». 

    Партія регіонів – партія практичних дій. Це завжди вирізняло нас з-поміж інших політичних сил. Головним пріоритетом у діяльності Волинської обласної організації Партії регіонів має стати дотримання принципу «за кожною обіцянкою, має стояти реальна справа, яку роблять реальні люди». Ми всі разом. 

    У нас є програми з якими ми йшли на вибори, обласна та місцеві. «Будуємо нову країну», «Будуємо нову Волинь». Ми їх виконуємо. Ми маємо змінити усталені стереотипи про те, що програми лише на вибори. Це план наших спільних дій. 

    Сьогодні наше найважливіше завдання - для всіх партійців - спільна ефективна робота. Ми єдиною командою повинні згуртуватись навколо голови обласної державної адміністрації, підставити Борису Петровичу своє плече, адже адміністрації, місцеві ради та партійні організації мають працювати в цілковитому взаєморозумінні, чітко і злагоджено. 

    І важливою запорукою успіху є відкритий діалог « Волинська громада – партія – влада», починаючи від первинної партійної організації і завершуючи обласною організацією Партії регіонів. 

    Загалом ми в роботі, ми відкриті для співпраці з усіма, хто поділяє наші принципи, підтримує ініціативи нашого Президента і готовий служити громаді.

Категорія: Позиція партії | Переглядів: 477 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |