Friday, 17.05.2024, 12:31

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  January 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2010 » January » 8 » Вікторе Федоровичу, врятуйте Україну!
Вікторе Федоровичу, врятуйте Україну!
10:36
Вікторе Федоровичу! Боляче дивитися на все, що робиться в нашій країні. До чого довела країну ця «помаранчева» влада, і що найголовніше - вони не розуміють або не хочуть розуміти, що народ вже на межі терпіння. Президент сховався за спину свого Секретаріату і час від часу виглядає із-за спини як дитя, що нашкодило, а країна котиться в прірву.

Молодь у своєму духовному, інтелектуальному і культурному рівні розвитку поступово наближається до приматів. Я не знаю статистичних даних, але прогулянка по спальних районах міста залишає масу вражень і, на жаль, вельми неприємних. По вулицях, як зомбі, бродять пияки і бомжі.

Оформлення будь-яких документів перетворилося на нескінченну тяганину, роздачу презентів, вислухування образ. Людям вже набридло годувати нероб великими податками, постійно зростаючими платежами за комунальні послуги, хабарами.

Наші дороги, медицина, освіта, безпека – без коментарів.

Можна ще довго перераховувати, але я сподіваюся, що Ви і без мене все це знаєте. Це, все відбувається і на очах міністрів, депутатів, бізнесменів... Невже їм не страшно, що їх діти і внуки зростатимуть в деградованому суспільстві, в країні третього світу, якщо взагалі залишиться така країна - Україна?

Всі політичні лідери бачать дорогу розвитку, направлену зверху, - вниз, тобто спочатку отримати владу, а потім, скориставшись нею, наводити лади в країні в цілому. Досвід показує, що така схема в Україні не працює.

Вікторе Федоровичу, у Вашій партії дуже багато висококваліфікованих фахівців, які в змозі витягнути країну з цією пропасти. Мені як економістові дуже смішно і в той же час до глибини душі боляче дивитися на неписьменне і нетямуще керівництво нашої країни. За що Бог послав на голову українському народові таких горе-керівників.

На минулих виборах я голосувала за Тимошенко, бо «прорив», «коса» і «тра-та-та-та». Зараз із зрозумілих причин (криза + палке бажання Юлі «допомогти»), змушують мене, як і багатьох прихильників Юлі, міняти свої політичні переваги.

Знайти на підприємствах і в установах ініціативних людей, здатних керувати невеликими групами людей в частині оптимізації діяльності відділу установ (лідерів). Сприяти призначенню на керівні посади тих, ХТО наділений належними вольовими і інтелектуальними задатками, відчуттям справедливості і відповідальності перед підлеглими і в першу чергу перед собою. Сприяти в реалізації інновацій, пропонованих такими людьми.

Віктор Федорович і Ваші соратники! Врятуйте народ України від цієї «помаранчевої» чуми. Особисто  Я готова всіляко вам допомагати та підтримувати! Мій голос - на вашу користь. 

Тетяна Л. м. Луцьк

юрист, економіст


Категорія: Твоя думка - важлива | Переглядів: 732 | Додав: volynregion | Рейтинг: 1.0/1 |