Saturday, 18.05.2024, 01:19

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2010 » September » 7 » Віктор Янукович: Ми з вами зобов’язані крок за кроком піднімати рівень життя людей, і ми будемо це робити
Віктор Янукович: Ми з вами зобов’язані крок за кроком піднімати рівень життя людей, і ми будемо це робити
15:10

Шановні народні депутати, шановні запрошені, шановні гості!

Починається новий політичний сезон, починається нова сесія Верховної Ради. Які виклики є перед нашою країною? Ми на ці виклики повинні дати відповідь. Перш за все, одне з головних питань – це питання  боротьби з економічною кризою. З кризою, яка вже більше, як два роки, вирує в світі. 

Україна в 2010 році показує за перше півріччя зростання внутрішнього валового продукту більше 6%. Зросло виробництво: більше 11%. Але це тільки перші ознаки відновлення економіки. І, безумовно, це не може заспокоювати сьогодні нас з вами, тому що багато треба зробити для того, щоб створити всі умови, щоб економіка рухалася. А це, перш за все, реформи. Реформи, які сьогодні практично вже розпочалися. Створений механізм реалізації реформ в країні, який потребує певних змін до законодавства і прийняття необхідних нових законопроектів.

Шановні колеги!

Ми з вами  дали старт судовій реформі - прийнятий закон про судоустрій та статус суддів.  Сьогодні він  вже фактично починає реалізовуватися. Зараз країна готується до визначального для неї з’їзду суддів, який обере - вперше в історії України - практично всі органи суддівського самоврядування.

Дуже важливою складовою нашої з вами спільної роботи є підняття рівня життя людей. Я розумію, що ми з вами не зробимо це дуже швидко. Але з року в рік, піднімаючи рівень економіки, ми повинні піднімати рівень життя. Тобто, доходи наших громадян, середню заробітну плату, і так далі.

Ця робота також потребує злагодженої роботи Уряду, Верховної Ради і Президента. І ми з вами зобов’язані крок за кроком піднімати рівень життя людей, і ми будемо це робити.

Шановні колеги!

Я також хотів би, звертаючись до народних депутатів, сказати, що для мене немає значення, чи коаліція, чи опозиція. Депутати всі рівні. Я з повагою до вас ставлюсь - до всіх, і хотів би, щоб ми з вами спільно будували майбутнє нашої країни. Я хотів би, щоб в цій залі завжди був розум, який би переважав емоції і політичні пристрасті.

Я готовий зробити все заради того, щоб Верховна Рада прийняла доленосні для країни рішення. Перш за все, ці рішення повинні навести в країні порядок. Щоб в країні панував Закон, повага до Закону і верховенство права, які б захищали кожну людину. Врешті-решт, ми з вами всі однакові, і  сьогодні люди чекають, що Верховна Рада зробить все необхідне, щоб в регіонах країни люди мали  можливість спокійно працювати, щоб збільшилася кількість робочих місць. Щоб не було того політиканства, яке робить людей ворогами між собою.

Незабаром - 31 жовтня - місцеві вибори. Я як ніхто зацікавлений, щоб вони пройшли прозоро і чесно. І я вважаю, що якщо ми з вами це спільно зробимо, то цим самим ми спільно зробимо черговий крок у розбудові  демократичної держави, яка буде в подальшому розвиватися, і яку будуть поважати в світі.

Сьогодні світ змінюється на очах. Ми з вами добре знаємо, що останні 20 років, які прожила країна, були непростими, були важкими. Але  ми з вами прожили їх спільно, в мирі. І дай Боже щоб ми з вами і далі жили в мирі.

Наступний рік – рік 20-річчя незалежності нашої держави. Треба, що він став часом єднання нашої країни, щоб наші кроки були спрямовані на те, що український народ живе спільно, під єдиним дахом сильної країни, якою ми будемо пишатися.

 Шановні колеги!

Я бажаю, щоб у цій залі завжди було здорове змагання, і перемагав здоровий глузд. Бажаю Верховній Раді успіхів і всім нам – злагодженої роботи. Дякую.

 

 

 


Категорія: Новини України | Переглядів: 381 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |