Sunday, 28.04.2024, 12:35

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » May » 25 » Валентина Краглик: «Я переконана, що ми виконаємо всі завдання, які задекларували»
Валентина Краглик: «Я переконана, що ми виконаємо всі завдання, які задекларували»
11:45
   - Валентино Тарасівно розкажіть будь-ласка про здобутки місцевої влади в Ратнівському районі. Чи виконується програма «Будуємо нову Волинь», яку ви задекларували перед виборами? 

    - Ратнівська районна організація Партії регіонів йшла на вибори зі своєю програмою, яка отримала назву «Будуємо нову Ратнівщину» в рамках програми «Будуємо нову Волинь». Довіра виборців до нашої політичної сили з кожним днем зростає. 

    Партія регіонів має своє представництво в усіх органах влади – а це голова райдержадміністрації, 12 депутатів до районної ради і 125 депутатів сільських та селищних рад. Ми чітко розуміємо, що робота у владі – це щоденна праця і звичайно ж відповідальність за результати зробленого. 

    - Ваша політична сила вже тривалий час перебуває при владі, що вдалося зробити, і які плани на майбутнє?

    - Безумовно зробити вдалося не так багато, але робота триває. Будь-які завдання, які стоять перед нами потрібно виконувати чи це забезпечення доходів місцевого бюджету, чи ремонт даху школи у найвіддаленішому селі району. 

    Для прикладу, протягом минулого року ми провели капітальний ремонт доріг на суму майже 2 мільйони гривень. Нині проводиться капітальний ремонт біло щебеневого покриття в с. Залухове. 

    З метою зменшення залежності від зовнішніх енергоносіїв маємо намір перевести бюджетні установи на використання твердих видів палива. Плани на майбутнє – це наша програма, і я не маю сумніву, що ми виконаємо всі завдання, які ми задекларували. 

   - Нещодавно розпорядженням Кабінету міністрів Волині було виділено значну суму коштів на протиповеневі заходи. Скільки коштів отримає ваш район і що влада робить у цьому напрямку?

    - Влада приділила дуже велику увагу ліквідації підтоплених територій. Було піднято пішохідний міс через річку Прип’ять в смт. Ратне. На протипаводкові заходи районна рада виділила 68 тисяч гривень. За кошти районного бюджету та сільських громад проводяться меліоративні роботи на територіях Заболоттівської селищної, Залухівської сільської рад. Також проводиться очищення меліоративних каналів від чагарників. Кошти, які ми отримаємо від Кабінету Міністрів будуть направлені на відновлення належного функціонування внутрішньогосподарських меліоративних мереж, виконання комплексу заходів для уникнення підтоплення територій в майбутньому. 

    - Валентино Тарасівно, перед ким звітуються ваші депутати за результати виконаної роботи, хто контролює цей процес?

    - Влада, депутати всіх рівнів, несуть відповідальність за виконання поставлених перед ними завдань. Депутат – це обранець громади, який повинен працювати на благо громади, інакше йому не знайдеться місця серед нас. 

    Депутати кожну останню п’ятницю місяця проводять зустрічі з виборцями по округах, кожне питання, яке постає перед депутатом не залишиться без уваги. Ми працюємо на результат, конфронтації немає. Ми завжди знаходимо спільні рішення, які важливі для наших виборців. 

   - Валентино Тарасівно, до недавнього часу ваша політична сила не користувалася особливою підтримкою на Волині. Чи змінилося щось після того, як Партія регіонів прийшла до влади? 

    - Безумовно, час іде і все міняється. Нашій політичній силі почали більше довіряти, тому і йдуть до нас. Люди бачать результати нашої роботи і те, що ми зробили за цей порівняно короткий проміжок часу. 

    Районна партійна організація налічує 500 членів партії, об’єднаних у 46 первинних партійних організацій, якими керують люди з партійним досвідом. Безперечно, ставку робимо на молодь. Сьогодні перед нами стоїть одне єдине завдання – не втратити довіру виборців. Для цього ми повинні виконати всі дані нам передвиборчі обіцянки. Вирішувати всі наболілі питання територіальних громад нашого району.
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 490 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |