Monday, 20.05.2024, 18:16

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » May » 25 » В. Лабнюк: «Виправляти помилки попередників важче, аніж все будувати спочатку »
В. Лабнюк: «Виправляти помилки попередників важче, аніж все будувати спочатку »
12:19
  Програма «Будуємо нову Старовижівщину» - це концентрація усіх найболючіших проблем громади регіону, так охарактеризував головний регіональний передвиборчий документ заступник голови Старовижівської районної організації Партії регіонів Володимир Лабнюк. 

    «Наш, так званий план дій, був розроблений на основі обласної партійної програми. В ньому закладено те, що роками обіцяли нашій громаді попередники, але так і не спромоглися виконати, і тільки те, що можна реально втілити у життя впродовж найближчих 5 років. 

    Звісно, не все вдається вирішити відразу, бо виправляти помилки попередників важче, аніж все будувати спочатку. Додаються і перепони з боку наших політичних опонентів, які вперто не хочуть підтримувати наших ідей і активно змішують політику з вирішенням господарських питань громади, що в даному випадку є неприпустимим. Та хоч і важкими зусиллями, але нам таки вдалося обрати голову районної ради від Партії регіонів. 

    Якщо проаналізувати роботу районної влади з часу її обрання, то бачимо, що зроблено велику роботу на розвиток та поліпшення добробуту в районі. Згідно з передвиборчою програмою ми провели освітлення центральних вулиць у смт. Стара Вижівка, с. Буцинь, с. Галина Воля, с. Глухи, с. Дубечне, с. Кримне, с. Любохини, с. Сереховичі, с. Смідин і т.д. всього в 20 населених пунктах, що становить 42%, тоді як до 2010 року було освітлено всього 3 села – це 6%. Зміни відчутні, але на цьому не зупиняємось. Як результат, провели косметичні ремонти в усіх клубних установах району, додатково виділили кошти на районний будинок культури для ремонту сцени. Відреставрували також п’ять сільських будинків культури 

    Згідно з нашою передвиборчою програмою провели ремонт покрівлі та переобладнали балкон у школі по вул. Лесі Українки, також перекрили приміщення спортивної школи. В с. Секунь зробили капітальний ремонт спортивної кімнати. Решта шкіл проведено косметичні ремонти. В школах с. Дубечне, с. Мизове, с. Кримне облаштували санітарні кімнати. Цього року плануємо розпочати будівництво школи у с.Любохини. Відремонтували дитячі садочки в с. Нова Вижва, с. Поліське, с. Седлище, с. Галина Воля. 

    Одним із пунктом передвиборчої програми Старовижівського регіону є побудова і ремонт доріг. Нині ми добудовуємо дорогу із твердим покриттям до с. Мильці, у смт. Стара Вижівка іде до завершення укладання асфальту по вул. Володимирській та проспекту Молодіжний. На даний час проводяться роботи по будівництву доріг з білощебеневим покриттям у с. Глухи – 4 вулиці, с.Дубечне – 1 вулиця, с.Залюття – 1 вулиця. 

    Місцева влада всіляко сприяє розвитку сільського господарства в районі. В цьому році господарству «Ханко» було виділено 310 га орної землі під посіви зернопродукції. Зареєстровано нові фермерські господарства – ФГ «Груд» і ФГ «Кавун» 

    Для збільшення надходження до сільського і районного бюджетів проведена грошова оцінка земель. У результаті, база відпочинку «Стожари» на озері Пісочне платила 12 тис.грн. а після оцінки 80 тис.грн. що майже в 5 разів більше. ТзОВ «Паливо-торф» за видуботок торфу платили 880 грн. Зараз 27 тис.грн, що майже в 30 раз більше. 

    На фоні вирішення щоденних господарських питань громади, активно розбудовуємо нашу районну партійну структуру. За останній рік було проведено кількісний і якісний склад районної партійної організації, деяких недобросовісних членів партії ми позбулися, натомість прийшли молоді енергійні люди. За останній місяць до лав партії долучилося 5 чоловік - це надійні та цілеспрямовані люди. На даний час Старовижівська районна організація Партії регіонів нараховує 240 партійців».
Категорія: Волинські новини | Переглядів: 562 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |