Saturday, 18.05.2024, 13:27

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » March » 24 » Тимошенко готова до кровопролиття, заради влади
Тимошенко готова до кровопролиття, заради влади
10:59

Чи готова Тимошенко до насильства і кровопролиття, аби тільки дістатися до влади? Звісно, що так. І це бачу не тільки я, це бачать мільйони людей, коли читають заяву пані Тимошенко щодо бійки в одному з телевізійних ток-шоу. Ну, коли публіцист Бузина обмінявся ударами з якимсь стікаючим приміським гламуром істотою невизначеної статі (навіть у найглухіших селах відомо, що чоловік, заходячи в приміщення обов'язково повинен зняти головний убір), який потім виявився помічником «бютівського» нардепа. Юлія Володимирівна таким чином публічно висловила своє захоплення згаданого безперервно кричащого організму в кепочці: «Я три рази подивилася цей бій. Тому що людина, яка була поруч з вами, який так не любить все українське, давно це заслужила».

Не буду заглиблюватися в гранично обридлу всім тему, хто більше любить (не любить) Україну. Очевидно, для нинішньої клієнтки відомства на Різницькій показником полум'яної любові до Батьківщини є укладені нею газові угоди, які коштують бюджету астрономічних збитків, або та вакханалія клептоманії, якою і увійшов в історію її уряд.

Однак висловлювання Тимошенко дійсно вразило. Не тільки політик, який колись претендував на пост глави держави, але і просто жінка, яка позиціонує себе глибоко віруючим християнином, радісно заявляє, що вона із задоволенням (!) 3 (!!!) рази дивилася бійку, що навіває думку про садистські комплекси. Втім, садистські комплекси господині - це проблеми  нечисленного тимошенківського електорату. Якщо їм подобається - на здоров'я, нехай отримують взаємне задоволення.

Але подібна заява є відкритим закликом до насильства, позасудових розправ, терору і інших добре відомих з історії «досягнень революції». Мовляв, Тимошенко завжди готова надати список тих, хто «не любить українське», і дати сигнал до чергового майдану. Адже це єдиний спосіб збанкрутілої тоталітарної політсекте, потерпілої на демократичних виборах нищівної поразки, повернути втрачене. І слова глави біло-червоної секти чітко свідчать про те, як вона спробує захопити владу - прямим провокуванням насильства і кровопролиття.

Але про одне забула екс-прем'єр. Якщо теоретично припустити, що їй вдасться відкрити «скриньку Пандори», перевівши ситуацію в поза правову площину, і кожен почне вирішувати самостійно, хто і що «заслужив», то в першу чергу постраждає вона сама.

 

Віктор Воронін


Категорія: Аналітика | Переглядів: 445 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |