Monday, 20.05.2024, 18:16

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » March » 29 » Регіонали Ковельщини та Ратнівщини визначились з планами на майбутнє
Регіонали Ковельщини та Ратнівщини визначились з планами на майбутнє
14:55

Минулими вихідними відбулися конференції в Ковельській та Ратнівській районних організаціях Партії регіонів.

В Ковельській районній орагнізації взяли участь 51 делегат з усіх сільських партійних організацій, депутати районної ради. а також у статусі запрошених –  І.Смітюх –голова Ковельської районної держадміністрації, депутат обласної ради, А.Мельник –заступник голови обласної організації Партії регіонів, депутат обласної ради, О.Батюк – керівник юридичного відділу обласної організації Партії регіонів, депутат обласної ради  Взяв участь і виступив у ході конференції народний депутат України Г.Є.Смітюх.

Делегати обговорили актуальні питання роботи партійної організації та вибрали делегатів на обласну конференцію, що відбудеться 02 квітня.

Аналізуючи результати виборів та тих рішень, якими вони супроводжувалися, голова районної організації ПР, керівник депутатської фракції Партії регіонів у Ковельській районній раді Г.Рябко зазначила, що партійна організація налічує 800 осіб, які обєднані у 87 первинних орагнізаціях. Всі були залучені під час виборів на тій чи іншій відповідальній ділянці. За їх підсумками маємо представництво в районній раді в кількості 11 чоловік після ВО БЮТу. Основою кампанії булла покладена програма «Будуємо нову країну. Будуємо нову Волинь».  Представники Партії регіонів у районній виконавчій владі організували роботу  так, щоб програмні засади, з якими переміг на виборах Президент Віктор Янукович, системно відпрацьовувалися і втілювалися в життя.

«Ми робили і будемо робити все для того, щоб владі на Ковельщині вдалося повернути довіру людей. Зрозуміло, що влада несе певний відбиток негативу,  який накопичується в людей через невирішеність їхніх життєвих чи інших проблем. Але дослухатися і допомагати вирішувати їх – це завдання влади. Переконливим прикладом того, як працює діалог із громадськістю показав Президент України Віктор Янукович у своїй «Розмові з країною» - підкреслила Г.Рябко.

У виступах, що прозвучали на зібранні, делегати говорили про те, як не втрачаючи поступу реформ, захистити людей в соціальних питаннях. Наголошувалася важливість роботи депутатського корпусу у вирішенні багатьох проблем, що турбують громади.  Звернули увагу на роботу ЗМІ. А.Новарчук – голова Поворської сільської партійної організації відмітив: « ми щодня  бачимо на телеканалах вбивства, насильство, крадіжки. Розважальні програми дозволяють паскудити Президента України.  Соромно за таке ЗМІ, які на цьому заробляють великі гроші, а не  показують позитивних програм.  Це не демократія – це сором для України».

Народний депутат України Г.Смітюх звернув увагу всіх присутніх на те, що в країні є тенденція до виходу із кризи цього року. Дієва робота всіх гілок влади цьому свідчення. Так,  проблем  в державі накопичилось достатньо,  а тому Преидент України В.Янукович публічно озвучив про свої ініціативи, що мають суттєво вирішити гострі питання та  поліпшити життя громадян. 

Заступник голови обласної організації Партії регіонів А.Мельник зазначив, що кожен партієць має відчувати свою особисту причетність до розпочатих змін, мати готовність своїми ефективними діями у повній мірі виправдати довіру виборців, забезпечити успішний розвиток територіальної громади і всієї країни, як цього вимагає вище керівництво партії та держави.

На завершення конференції  делегати обрали своїх представників на чергову конференцію обласної організації  Партії регіонів.

В ході роботи Ратнівської районної організації делегати також обговорили суспільно-економічну ситуацію в державі, впровадження адміністративної, пенсійної, земельної реформи тощо. Голова районної орагнізації Партії регіонів, депутат районної ради В.Краглик відмітила, що результати для нас є втішними: 125 депутатів  місцевих рад, 3 сільських голів.  Поряд з тим, ми провели ревізію наших партійців і позбулися того баласту, який стримував нашу активну діяльність. Рішенням нашої Ради партійної організації ми провели закріплення депутатів районної ради за округами, щоб наші виборці знали  обранця і звертались зі своїми питанями



Категорія: Волинські новини | Переглядів: 437 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |