Monday, 20.05.2024, 18:36

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  April 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » April » 18 » Протипожежна безпека області на контролі у Башкаленка
Протипожежна безпека області на контролі у Башкаленка
12:23

Перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко провів нараду, присвячену запобіганню пожеж і оперативному реагуванню у разі їх виникнення. Зокрема, йшлося і про те, що попереду – свята, на які волиняни традиційно виїжджатимуть до лісу та відпочиватимуть біля багаття. Тому Олександр Башкаленко вимагав від присутніх керівників посилити пильність та вжити додаткових заходів, аби потурбуватися про безпеку громадян та захист природних ресурсів. У першу чергу, він зобов’язав відповідальних осіб скласти графік патрулювання лісових масивів на вихідні дні.  

Потому учасники наради звітували по кожному пункту відповідного розпорядження Кабінету Міністрів, підписаного Першим віце-прем’єр-міністром Андрієм Клюєвим. Начальник управління МНС України в області Володимир Грушовінчук запевнив, що наразі діють близько восьми десятків підрозділів місцевої пожежної охорони, техніка знаходиться у стані постійної готовності, розроблені плани реагування на можливі надзвичайні ситуації. Також, з його слів, перевірений належний стан пунктів евакуації людей на випадок можливого відселення, забезпеченість цих осередків медикаментами та питною водою. Олександр Башкаленко наголосив на необхідності проведення роз’яснювальної роботи щодо запобігання пожеж у ЗМІ.

Окремо перший заступник голови ОДА згадав про лист, у якому обласне управління МНС звітувалося про розчищення територій від чагарників. Він розповів, що особисто взявся перевіряти виконання цих робіт, обдзвонив майже два десятка сільських голів, а в суботу зустрівся з деякими керманичами органів місцевого самоврядування особисто. «На Ратнівщині і Турійщині керівники підрозділів МНС з жодним сільським головою не зв’язалися, не виконали свої функціональні обов’язки заступники керівників оперативних штабів. Дані не співпадають з офіційними даними, наданими по цих двох районах», - докорив Олександр Башкаленко Володимиру Грушовінчуку. Втім, перший заступник очільника облдержадмінстрації відзначив результативну роботу керівників підрозділів МНС на Маневиччині та Камінь-Каширщині – з його слів, вони  обдзвонили майже усіх сільських голів у своїх районах.

Олександр Башкаленко повідомив, що чергова нарада, присвячена пожежній безпеці, відбудеться на наступному тижні.                 

  


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 391 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |