Saturday, 18.05.2024, 16:15

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  December 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2010 » December » 6 » Президент виступив істинним гарантом конституційних прав і свобод
Президент виступив істинним гарантом конституційних прав і свобод
10:00

Партія регіонів вітає прийняття Податкового кодексу, підтримує зусилля Президента та Уряду України, спрямовані на оздоровлення бюджетно-фінансової системи, побудови ефективної і конкурентоспроможної національної економіки.

Зроблено перший і рішучий крок у реформуванні системи оподаткування, на шляху до високих стандартів цивілізованої європейської ринкової економіки. Як свідчить світовий досвід, проведення настільки кардинальних реформ практично завжди пов'язане з появою додаткових політичних і соціально-економічних ризиків, тому вимагає особливо ретельної попередньої експертної підготовки, залучення широкої громадськості, всіх зацікавлених сторін для обговорення найбільш дискусійних питань, запобігання потенційно конфліктних ситуацій.

Ми підтримуємо принципову позицію Президента України Віктора Януковича з оперативного врегулювання спірних і неоднозначних норм Кодексу, скасування деяких, що суперечать Основному закону України, положень.

Скориставшись правом вето, Президент виступив істинним гарантом конституційних прав і свобод громадян, підтвердив високий статус України як правової демократичної держави. Президент України розглядає підприємництво як невід'ємний атрибут сучасного конкурентного ринкового господарства, як ефективний спосіб організації виробництва, здатний наповнити бюджет, оновити економіку, підняти рівень життєвих стандартів. Застосувавши право вето, він довів, що для нього немає відмінностей між представниками малого, середнього чи великого бізнесу. Головний критерій, що визначає його рішення, - Людина, її права і свободи, в тому числі проголошене в Конституції право на працю, гідний життєвий рівень.

Сьогодні можна з упевненістю стверджувати, що українська влада успішно пройшла черговий тест на демократичність. Вперше в історії незалежної України була реалізована європейська практика консенсусної демократії, коли спірні і гостроконфліктної питання були повністю дозволені в рамках цивілізованого, рівноправного і взаємошанобливого діалогу.

Всупереч провокаційним діям та заявам опозиції, влада створила всі необхідні умови для повноцінного забезпечення конституційного права громадян на мирні зібрання, вільне вираження своїх поглядів і переконань, виявилася готова до відкритого і змістовного спілкування з протестуючими підприємцями, забезпечила проведення різнорівневих консультацій, оперативне прийняття необхідних рішень.

У свою чергу, минулі події стали успішним іспитом і для українського громадянського суспільства, переконливо продемонстрували його зрілість і незалежність, здатність до ефективної самоорганізації без будь-якого партійного патронату та нав'язливої допомоги самопроголошених політичних "поводирів".

У зв'язку з цим вражає цинізм деяких опозиційних політиків, які вмить "злетілися" на Майдан і, розштовхуючи одне одного ліктями, навперебій почали пропонувати мітингуючим свої політичні "послуги", наполегливо намагалися "очолити" протестний рух, надати йому радикальне політичне забарвлення, використовувати протестний потенціал підприємців у своїх вузькопартійних корисливих цілях. Вірні своїм "принципам", вже сьогодні ці політики планують наступні "цілі" своєї деструктивної діяльності, приступають до масштабної дискредитації пенсійної, житлової реформ, самої суті проведених в країні перетворень, маніпулюють громадською свідомістю, вдаються до відвертої брехні та провокацій.

Висловлюємо впевненість, що вже в недалекому майбутньому час все розставить на свої місця. Здоровий глузд і економічна доцільність восторжествують над політичними амбіціями та емоціями. Викриті у брехні політики-пройдисвіти остаточно втратять довіру народу, незважаючи на всі свої зусилля, не зможуть перешкодити національному прогресу, європейським перспективам України. Реформована система оподаткування стане потужним стимулом для детінізації національної економіки, підвищення її конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості. Підвищення доходної частини бюджету сприятиме безумовному підвищення соціальних стандартів, якості життя громадян України.

ОНОВЛЕНИЙ ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС - ЩЕ ОДИН КРОК НА ШЛЯХУ ДО НОВОЇ КРАЇНИ - сильної і процвітаючої УКРАЇНИ.

 Прес-служба Партії регіонів.

 


Категорія: Позиція партії | Переглядів: 544 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |