Monday, 20.05.2024, 16:37

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Головна » 2011 » March » 21 » Олександр Башкаленко розв’язав конфлікт на шахті у Нововолинську
Олександр Башкаленко розв’язав конфлікт на шахті у Нововолинську
13:29

  19 березня відбувся робочий візит першого заступника голови Волинської облдержадміністрації Олександра Башкаленка на будівництво шахти №10 «Нововолинська». Як повідомили у прес-службі ДП «Волиньвугілля», причиною візиту високопосадовця стала позаштатна гостра ситуація, яка виникла через технічну затримку виділення коштів з державного бюджету на будівництво цього вугільного об’єкту.

   Таким чином, виникла кількамісячна затримка з виплатою заробітної платні та скоротилися обсяги основних будівельних робіт. До того ж, певну невдоволеність у трудових колективах викликали нескоординовані та неповністю продумані дії керівників ТзОВ «Луганськшахтобуд» Володимира Пірогова та директора «ДП «Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська» Володимира Ніколенка щодо розподілу обсягів шахтобудівельних робіт та трудових ресурсів. 

   Перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко уважно вислухав усі вимоги та пропозиції шахтобудівельників. Під час службової наради із керівниками були ретельно проаналізовані конкретні причини та окреслені шляхи розв’язання господарсько-економічних та виробничих проблем. Олександр Башкаленко повідомив присутніх про проведення у телефонному режимі перемовин із першим заступником Міністра енергетики та вугільної промисловості Ігорем Поповичем та досягнення домовленості щодо поновлення державного фінансування необхідних обсягів робіт на будівництві майбутнього флагману вуглевидобування нашого регіону – шахти №10 «Нововолинська». 

   Під час підсумкової зустрічі із шахтобудівельниками перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко розповів про основні домовленості, які дозволили досягти компромісу. Він наголосив: «Державне фінансування будівництва шахти розпочнеться вже з квітня, а відтак у повному обсязі буде погашена заборгованість із заробітної плати. Скорочення працівників на об’єкті не буде». Олександр Башкаленко дав доручення першому заступнику міського голови Нововолинська Володимиру Рожелюку вирішити питання нестягнення пені за комунальні послуги з працівників шахти №10. Як повідомляють у прес-службі підприємства «Волиньвугілля», ДП «Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська» продовжує працювати у штатному режимі, виконуючи покладені на нього виробничі завдання. 

   Оплески, якими проводжали шахтобудівельники Олександра Башкаленка, були яскравим свідченням того, що робочий візит високопосадовця на шахту №10 «Нововолинська» був конструктивним і результативним.

 

   За інформацією прес-служби ДП «Волиньвугілля»

 

 

 


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 389 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |