Monday, 20.05.2024, 16:37

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  December 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Головна » 2010 » December » 10 » О.Башкаленко «Люди мають підстави повірити у нашу спроможність змінити життя на краще».
О.Башкаленко «Люди мають підстави повірити у нашу спроможність змінити життя на краще».
12:01
   Після місцевих виборів політична карта Волині набула дещо іншого забарвлення. Ключові позиції в органах місцевого самоврядування посіли представники «регіоналів», або ж політичних сил, які поділяють програмні засади Партії регіонів. 

    Незважаючи на те, що дотепер ВО «Батьківщина» позиціонувала себе в області як впливове об’єднання, все ж рейтинги її значно похитнулися. Про зміни у місцевих органах влади, та майбутні перспективи, пов’язані з оновленням кадрів, наша розмова з головою обласної організації Партії регіонів, першим заступником голови ОДА Олександром Башкаленком. 

    - Особисто для мене такі високі результати, які ми отримали під час виборів, не стали несподіванкою. Адже ми системно готувалися, була проведена масштабна робота. Передусім робота в інтересах виборців. Люди вже втомилися від пустослів’я, і я дуже втішений тим, що волиняни виявили послідовність у своєму виборі, віддавши свої голоси спершу за Президента Віктора Януковича, а потім змінивши владу на місцях. Незважаючи на окремі труднощі, які зараз подекуди мають місце, я впевнений, що ми виправдаємо довіру волинян. 

    - Чи були несподівані призначення під час сесій районних рад? Окремі ЗМІ закидають зраду інтересів виборців представниками так званих опозиційних сил.  


    - По суті несподіванок не було. Люди, які обійняли посади голів або ж заступників, тривалий час працювали на державних посадах, окрім того мають неабиякий організаторський досвід та авторитет. Їх знають у районі, вони орієнтуються у ситуації на місцях і можуть без зволікань приступити до вирішення нагальних питань. Стосовно зради інтересів виборців, то це - чергові провокації. Свого часу я висловлював свою думку і стосовно вітчизняної опозиції, і стосовно її представників. Хочу зауважити, що в багатьох районах депутати вчинили доволі мудро. Не має значення, до якої партії належить той чи інший обранець, повірте, для повсякдення волинян це не має принципового значення. Важливим є підвищення добробуту, покращення стану господарства тощо. Для того, щоб ідея себе виправдовувала, вона повинна мати реальне підкріплення, а говорити про високі матерії, і при цьому просто ставити палки в колеса, це - фарс. На сьогодні у багатьох районах представники різних політичних сил об’єдналися, доволі оперативно обрали керівні органи і уже почали працювати. Що в цьому поганого? Чи краще було б аби за якісь аморфні принципи вони гризлися тижнями, а район тим часом був залишений напризволяще? Очевидно, що ні. 

   - Вибори показали, що регіоналів стало подекуди вдвічі, а то й втричі більше від попередньої кількості. Чи означає це, що волиняни змінили свої політичні погляди?

    - Я вважаю, що людям взагалі обридла і політика, і політикани. Тому волиняни голосували за те, щоб ця політика нарешті стала периферійною частиною життя, а обранці практично вирішували повсякденні питання. Голосували за те, щоб життя поліпшилося не на словах і не в якомусь примарному майбутньому, а - на практиці і вже сьогодні. Справа в тому, що Партія регіонів, на відміну від багатьох політичних сил, завжди була послідовною у своїх заявах та вчинках. Ми єдині, хто залишився вірним собі протягом ось уже 13 років, тому я вважаю, що люди мають усі підстави повірити у нашу спроможність змінити життя на краще.

Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 407 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |