Saturday, 18.05.2024, 14:54

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  June 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2010 » June » 7 » Над ким насправді сміялися у Берестечку: над Президентом чи над українцями?
Над ким насправді сміялися у Берестечку: над Президентом чи над українцями?
16:37
Заява Волинської обласної організації Партії регіонів 

Політика чинного Президента чимось нагадує стратегію криголама. Він напролом, незважаючи на закиди опонентів йде до реалізації програмних цілей. На початках опозиція намагалася використати стратегію цькування, мовляв, і це не так, і це не по-нашому. Втім, варто віддати належне Президентові, він ігнорував усе це пустослів’я і впевнено рухався далі, розуміючи, що всім не вгодиш, а ще важче догодити тим, хто сам не знає чого він хоче, а протестує заради самого протесту.

Чого тільки не вигадували «опозиційні борці»: тут і цензура, і утиски, і переслідування, і репресії. Одним словом, повний режимний комплект. Та чи так воно насправді?

Реальність в державі демонструє, що свобода слова в Україні не лише процвітає, а й набуває викривленого характеру більш подібного на хамство.

Останнім підтвердженням цьому є події у Берестечку, де «борці опозиції»

вчергове продемонстрували хто є хто.

Стосовно учасників дійства, то особливих змін у їх гастрольному складі помічено не було: ті самі гості в ту саму хату. Гузь, Вітів і компанія мігруючих протестувальників, в тому числі Тягнибок.

Говорити про цензуру після опозиційного шоу на козацьких могилах якось не повертається язик, оскільки сказано було стільки, що свобода слова стрімко мігрувала у категорію банальної образи, за яку можна відповідати вже перед законом.

Біда не в тому, що опозиція вирішила робити собі інформаційний прецедент на могилах козаків, а радше в тому, що вони забули про головну ідею козацтва, ідею сильної та багатої країни. «Борці за свободу» натомість формують думку про Україну, як державу, в якій демократію плутають зі свавіллям. Потрібно пам’ятати, за довіру Президентові висловилася більша частина українців і це законно визнаний факт. Але думка половини населення України абсолютно байдужа для горе-опозиціонерів.

«Розділяй і володарюй» - Юлій Цезар знав, про що казав. Схоже, багатовіковий досвід наша опозиція вирішила доповнити. «Розділяй і бідуй». Адже історія демонструє, що будь-яка боротьба в кінцевому підсумку веде за собою руйнацію традицій, економіки, суспільної моралі, тому допускати такого категорично не можна. Потрібно нарешті зрозуміти, що перемога народу лише в об’єднанні.

«6 червня, коли на Козацьких могилах відбувались заходи із відзначення 359 річниці битви під Берестечком, після богослужіння та покладання квітів активісти Всеукраїнського молодіжного руху «Спротив» організували гумористичне дійство, в ході якого усі бажаючі могли «завдати удару тупому пластмасовому предмету» – символічному опудалу Віктора Януковича. Про це повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

Організатори гумористичного дійства та його учасники в такий спосіб висловлювали своє незадоволення антиукраїнською політикою президента Віктора Януковича.

У США дуже жорстка відповідальність, не тільки за посягання на президента, а навіть за образи його найближчого оточення. У тому числі, тих людей, які працюють у Білому домі". І це - колиска демократії. Після того, як у Плейнсі знайшли підвішеним опудало Барака Обами, то жартівників шукали спецслужби за цей жарт їм довелося б суворо відповідати перед законом, в тому числі кількарічним ув’язненням. При цьому, республіканці, кандидат, яких пограв на виборах, теж засудили цей хуліганський вчинок. «При вирішенні справи про захист честі й гідності Президента України судді мають виходити з того, що він є не просто однією з вищих посадових осіб, але й виступає уособленням держави у зовнішньо - і внутрішньополітичних відносинах. Тому образа чи наклеп на Президента України можуть розглядатися не тільки як посягання на громадянські права особи, що перебуває на цьому посту, але й як прояв неповаги до Української держави в цілому оскільки Президент є главою держави, і враховуватися при визначенні ступеня тяжкості вчиненого, спричинених посяганням наслідків і відповідно обсягу юридичної відповідальності правопорушника…»

Це витяг з Конституції, який вчергове демонструє, що опудало з якого кепкували учасники берестечківського дійства – це був… український народ, який уособлює Президент держави. Тому потрібно пам’ятати, що плювати проти вітру іноді небезпечно для власного ж обличчя.

Прес-служба Волинської організації Партії регіонів[i][i]

Категорія: Позиція партії | Переглядів: 540 | Додав: volynregion | Рейтинг: 3.7/3 |