Saturday, 27.04.2024, 21:38

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » May » 26 » «МИ ЗАВЖДИ РАДІ ЦІЛЕСПРЯМОВАНИМ ТА ПОРЯДНИМ ЛЮДЯМ!»
«МИ ЗАВЖДИ РАДІ ЦІЛЕСПРЯМОВАНИМ ТА ПОРЯДНИМ ЛЮДЯМ!»
10:35

   - Минуло більше року відколи на Волині почала працювати нова влада. Що на Вашу думку змінилося у  районі, які якісні зміни відбулися у структурі влади, чи зросла довіра громадян до влади, що за цей час вдалося зробити у районі для людей? 

    - Партія регіонів у Нововолинську друга за чисельністю та достатньо впливова і авторитетна. Вирішення питань міськрадою відбуваються за узгодженням із нашою фракцією. Відтак, є можливість вілювати у життя програму Президента, а також передвиборчу програму партії «Будуємо нову Волинь». Влада стала більш відкритою для мешканців міста. Використання бюджетних коштів стало більш ефективним та чіткіше спланованим. Це свідчить про зростання відповідальності самої влади. Припинено розкрадання комунальної власності, ми прагнемо взагалі викоринити таке поняття як корупція серед місцевого чиновництва. Завдяки програмі Малих дій нашої партії було проведено ряд інфраструктурних проектів в місті, а саме освітлення вулиць та встановлення лавок у дворах, ремонт козирків у під’їздах, ремонт внутрішньо-квартальних проїздів. Значна робота проведена під час свякування Дня Перемоги. 

    - На що в першу чергу органи місцевого самоврядування робили акцент у своїй роботі? 

    - Припинення корупції, контроль над місцевою виконавчою владою для припинення корупції, ефективне використання бюджетних коштів та наповнення бюджету, покращення інфраструктури міста до європейського рівня та добробут мешканців міста. 

    - Що вдалося  зробити з наміченого, а що ні. Що завадило? 

    - Вдалося налагодити діалог з населенням міста. Ми зуміли зламати помилкові стереотипи про нашу політичну силу, рівень довіри зростає. 

    Плануються зміни у структурі управління підприємствами комунального господарства міста для подальшої можливості розвитку цих підприємств та  отримання якісних та недорогих комунальних послуг у Нововолинську. 

    В планах прокласти дорогу, що зєднає 1й мікрорайон з 5-м, 15-м та 6м мікрорайонами. На сьогодні вирішується фінансування проектної частини. 

    - Які конкретні приклади поліпшення добробуту в районі, виконання пунктів програми "Будуємо нову Волинь"? 

    - За кошти нашої парторганізації були придбані новорічні подарунки дітям з неблагополучних сімей. Неодноразово надавалась матеріальна допомога для підтримки футбольної команди, секції з карате, а також спонсорські допомоги у проведенні шкільних та міських свят (у ЗОШ №4 свято «Співаю я –співає моя сімя», міське свято «Народна зірка»). 

    Зусиллями  нашої парторганізації було проведене освітлення у деяких районах міста: як біля підїздів так і вуличне. 

    Ми надаємо матеріальну допомогу малозабезпеченим людям, пенсіонерам та інвалідам на лікування. Зокрема за ініціативи Волинської обласної організації нами було передано 108 продуктових наборів для ветеранів з нагоди свята Перемоги та за ініціативи депутата нашої парторганізації Судніка Едуарда Аркадійовича у його виборчому окрузі 63 ветерани отримали матеріальну допомогу. Основна урочиста частина свята на день Перемоги також була організована нашою парторганізацією. 

    - Що за цей час змінилося у партійних організаціях? 

    - На сьогоднішній день маємо 360 членів Нововолинської міської організації Партії регіонів, з них 7 депутатів міської ради. Регіонал один із заступників міського голови - Едуард Савік, керуючий справами міськвиконкому Леонід Кошлатий,  теж приєднався до наших лав.  Серед членів нашої парторганізації є представники й вугільної промисловості, зокрема Іван Костик – генеральний директор ДП «Волиньвугілля», Ігор Дрючан - 1-й заступник генерального директора ДП «Волиньвугілля», Олександр Онопрієнко – директор шахтоуправління «Нововолинське», у складі якого дві шахти: - «шахта №1 Нововолинська» та «шахта №5 Нововолинська». 

    Найближчим часом маємо намір ще більше поповнити свої лави молоддю. Прийом у парторганізацію проводимо за якісною складовою. 

    - На чому акумулюється увага у роботі партійної організації у міжвиборчий період? 

    - Акумулюється увага на діючих членах партії. Особливий акцент ставиться на залученні складу парторганізації до роботи з населенням міста, участь у різноманітних заходах, які ініціює міська організація Партії регіонів. Виконується ціла низка заходів на території нашого міста. Незважаючи на те, що до чергових виборів є ще чимало часу, все ж попередній досвід нам показав, що ми повинні бути готові значно рашіше. Відтак, ми планомірно проводимо навчання та підготовку членів ТВК, ДВК, формуємо ці структури, приймаємо активну виборчу участь і міському складі ТВК і ДВК, а найголовніше – активна робота з виборцями, міського виборчого штабу. 

    - Які плани на перспективу у розбудові партійної організації? 

    - Розбудова парторганізації та збільшення її підтримки населенням, постійний моніторинг настроїв та потреб мешканців міста. Таким чином ми зможемо оперативно реагувати, відповідно зможемо довести нашу цілеспрямованість та відповідальність. А загалом, ми завжди вітаємо приєднання до нас кожної цілеспрямованих та порядних людей, які прагнуть працювати на користь міста да держави.
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 483 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |