Monday, 20.05.2024, 19:39

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » May » 31 » МИ НЕ РОЗЧАРУЄМО СПІВВІТЧИЗНИКІВ!
МИ НЕ РОЗЧАРУЄМО СПІВВІТЧИЗНИКІВ!
10:58
   Рік роботи нової влади потребує детального аналізу – чи справились з поставленими завданнями, чи не соромно буде перед своїми виборцями за перший звітний період. 

    З приходом до влади Віктора Януковича районну виконавчу владу очолив Володимир Найда, людина не нова у Шацькому районі, знаний серед жителів краю як господар та досвідчений керівник. Також у керівництво районної адміністрації та районної ради потрапили очільники місцевої організації Партії регіонів. 

    Після становлення владної вертикалі, а особливо після виборів до місцевих органів влади, стало зрозуміло, що одним з найважливіших здобутків нового керівництва стала єдність і збалансованість між виконавчою та представницькою владою. Треба відмітити, що навіть у невеликому Шацькому районі були помітні «тертя» між керівництвом адміністрації та районної ради, які представляли різні політичні сили. 

    Соціально-економічний розвиток району отримав потужний поштовх у вигляді значних фінансових вкладень з державного бюджету. За останній рік було побудовано або капітально відремонтовано ряд соціально значимих об’єктів, на що витрачено більше 30 мільйонів гривень. Проведена добудова Ростанської ЗОШ І-ІІІ ступеня, введена в експлуатацію районна поліклініка європейського рівня, завершуються роботи по капітальному ремонту приміщення районного суду. Приділялась значна увага стану доріг у районі – проведено поточний ремонт доріг у селах Піща та Самійличі, до початку сезону відпочинку відкривається дорога на відрізку Шацьк-Гряда, яка має велику інтенсивність руху. 

    На черзі добудова Шацької ЗОШ І-ІІІ ступеня, терапевтичного відділення Шацької районної лікарні, будівництво дороги до села Пульмо, реконструкція приміщення Мельниківського лісництва під дитячий садочок. 

    Середньомісячна зарплата штатних працівників району зросла на 17,1%, збільшилися пенсії та інші соціальні виплати. Кількість зареєстрованих підприємців-фізичних осіб зросла на 9,7%. 

    У Шацьку розпочав роботу новий ринок. Його масштаби: 240 промислових та 320 продуктових місць; ще 160 – для сільськогосподарських товаровиробників на критих продуктових рядах; рибний та м`ясні павільйони. Тут підприємці мають гарні робочі місця, а покупці хороші умови для покупок. 

    Чимало добрих справ напевно залишились невиконаними в силу тих чи інших причин. Ще потребують значних капіталовкладень заклади освіти і культури. Стан туристичної інфраструктури Шацького району теж бажає кращого, але виправлення ситуації вже не за горами. 

    Як добрий сигнал влада району одержала чималий кредит довіри у жителів району на виборах до органів місцевого самоврядування, де за виборчий список Партії регіонів у обласній раді проголосувало близько 40% виборців. 

    Отже, можемо сподіватися, що наші співвітчизники, волиняни, шачани не будуть розчаровані діями влади. Перший рік роботи вселяє надії на краще майбутнє. Люди переконалися, що на зміну порожнім обіцянкам прийшли конкретні справи на благо жителів Шацького району. А попереду нас чекає ще багато важливих завдань, багато реформ, розпочатих Президентом України Віктором Януковичем. 



   Голова Шацької районної організації 

   Партії регіонів 

    Сергій Пархонюк 


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 398 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |