Monday, 20.05.2024, 19:05

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » March » 14 » Луцькі регіонали стимулюють юних спортсменів до перемог подарунками.
Луцькі регіонали стимулюють юних спортсменів до перемог подарунками.
14:41
   12 березня у Луцьку відбувся Чемпіонат України з настільного тенісу «Західний регіон». Змагання тривали два дні. Участь у них взяли юнаки та дівчата 1993 року народження. 
    Подібні спортивні заходи в обласному центрі уже стали традицією Загалом, участь у змаганнях взяли 58 учасників, які прибули з різних областей Західного регіону. Серед 9 переможців - п’ятеро лучан, які представлятимуть Волинь на всеукраїнському Чемпіонаті України з тенісу. 

    За словами організаторів, представників Федерації настільного тенісу Волині, зацікавленість цим видом спорту щоразу зростає. Про це свідчить як і кількість нових спортсменів так і кількість перемог. 

    «Варто відзначити, що з року в рік до когорти професіоналів та аматорів настільного тенісу прибуває все більше нових учасників. Справа в тому, що для цієї гри не потрібна дорога екіпіровка, не потрібно багато місця. Тенісна ракетка, м’яч і найголовніше - бажання та прагнення до перемоги. Важливо, що немає жодних вікових обмежень, які б завадили займатися цим видом спорту» - розповів президент Федерації настільного тенісу Волині Валерій Панчук. 

    Тренери переконані, що цей вид спорту і надалі отримуватиме підтримку як у тих, хто бажає грати, так і в людей та організацій, які підтримують здоровий спосіб життя. 

    Уже протягом кількох років Луцька міська організація Партії регіонів систематично надає фінансову підтримку Федерації настільного тенісу Волині. 

    Іван Смоленг, голова місцевої організації регіоналів в ході змагань розповів: «Ми вже кілька років тримаємо зв'язок зі спортсменами. Повинен відзначити, що цей вид спорту має неабияку перспективу розвитку, ми розуміємо, що залучення дітей молодшого віку до занять спортом – це уже перші кроки до здорового способу життя у майбутньому. Приємно відчувати дух перемоги, який панує на змаганнях. Мені хотілося б відзначити роботу тренера Євгена Демчука та президента Федерації настільного тенісу області -  Валерія Панчука. Вони молодці, іноді процес тримається суто на ентузіазмі, але так чи інакше з їхньої школи виходять чемпіони, які посідають чільні місця на змаганнях міжнародного рівня. Тішить, що є такі люди, які вболівають за розвиток спільної справи». 

    На змагання регіонали теж прибули з подарунком. Цього разу Федерація настільного тенісу отримала від Луцької міської організації Партії регіонів тенісний стіл та відповідний інвентар і, звичайно, побажання отримувати якнайбільше перемог у майбутньому. 



Прес-служба Волинської обласної організації ПР


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 473 | Додав: volynregion | Рейтинг: 10.0/1 |