Monday, 20.05.2024, 17:03

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » May » 30 » Луцька районна організація Партії регіонів бере на себе відповідальність за роботу кожного нашого депутата
Луцька районна організація Партії регіонів бере на себе відповідальність за роботу кожного нашого депутата
11:35
Луцька районна організація Партії регіонів на місцевих виборах 2010 року показала ефективну роботу і злагодженість дій, зробила все можливе для формування нової – дієвої, ефективної та відповідальної влади району.

Для цього нами забезпечено представництво в депутатському корпусі районної ради у кількості 11 депутатів, коли до цього в попередніх скликаннях їх просто не було. Зареєстрована депутатська фракція. Головою районної ради обрано заступника голови Луцької районної організації Партії регіонів Волошенюка І.В. Це вдалося завдяки тому, що знайшлись тверезо мислячі люди серед представників інших партій, в основному ті, хто пройшов по мажоритарних одномандатних округах.

Продовжується підбір нових членів партії, найбільш авторитетних, перевірених справами громадян, особлива увага приділяється молоді і студентам. В тому числі депутатів районної ради, які пройшли як за списками, так і мажоритарників. Проведено звітно виборчі збори районної організації ВГО «Молоді регіони». Обрано керівника молодіжної організації. Районна «молодіжка» вже налічує 70 юнаків і дівчат. Тому що без ставки на молодь неможливий подальший розвиток партії.

Всі зусилля прикладаються для виконання передвиборної програми Луцької районної організації Партії регіонів на 2010-2015 роки «Будуємо нову Волинь», з якою ми йшли на вибори і яку маємо виконати. Луцька районна організація Партії регіонів бере на себе відповідальність за виконання цієї програми та роботу кожного нашого депутата. І я вважаю що у кожного члена партії, особливо в того, який займає посаду в органах як виконавчої влади, так і в органах місцевого самоврядування, передвиборна програма «Будуємо нову Волинь» має бути настільною книгою. Тому що виборець спитає нас через 5 років про її виконання.

В районі впроваджується ряд соціальних проектів (відзначення державних, професійних та релігійних свят з використанням символіки та атрибутики ПР, заміна дверей та вікон в ЗОШ району, дарування іграшок дитячим садочкам, адже їх діткам поки що явно не вистачає, новорічних подарунків учням молодших класів окремих шкіл району, знайшли спільну мову з керівниками та представниками різних релігійних конфесій, які є на сьогодні на території району). Зауважу, що ми це робимо в жодному разі не за бюджетні кошти.

Як би це не дратувало наших опонентів, але у 2010 році промислові підприємства району за 2010 рік реалізували продукції у відпускних цінах на 1406,4 млн. грн., що на 300 млн.грн. більше ніж у 2009-му.

Відкрито їдальню на 90 місць в ЗОШ І-ІІІ ступеня села Рованці, побудовано амбулаторію в селі Боратин, відкрито будівельно-господарський гіпермаркет „Епіцентр-К”, проведено капітальні ремонти покрівель в 5-ти ЗОШ, побудовано котельню та встановлено котел на тверде паливо в Одерадівській ЗОШ, проведено поточні та капітальні ремонти приймального відділення, приймальної полового відділення, інфекційного відділення, терапевтичного відділення Луцької центральної районної лікарні, проведено ремонти в будинку культури і бібліотеці села Гірка Полонка, будинку культури села Сарнівка та клубу села Новостав, та ряд інших об’єктів.

Не менше планів у нас і на 2011 – 2012 роки.

Основні роботи, що будуть проведені в районі до кінця 2011 року

1. Завершення капітального ремонту покрівлі Торчинської ЗОШ;

2. Проведення капітального ремонту покрівлі Лаврівської ЗОШ;

3. Ремонт покрівлі старого корпусу Хорохоринської ЗОШ;

4. Будівництво автономної котельні Рокинівської ЗОШ;

5. Заміна котлів в паливних Городищенської ЗОШ, Заборольської ЗОШ, Несвічівської ЗОШ, Радомишльської ЗОШ, Шепельської ЗОШ;

6. Ремонт системи опалення в спортивному залі Піддубцівської ЗОШ;

7. Влаштування системи водовідведення Заборольської ЗОШ;

8. Будівництво септика в Лищенській ЗОШ;

9. Відновлення роботи внутрішнього туалету Веселівської ЗОШ;

10. Заміна підлоги у 2-ох класних кімнатах Боголюбської ЗОШ;

11. Завершення ремонтних робіт в районній дитячо-юнацькій спортивній школі;

12. Завершення будівництва школи в селі Баїв;

13. Завершення капітального ремонту дошкільного навчального закладу в селі Коршовець;

14. Заміна вікон в Торчинській дитячій музичній школі;

15. Ремонт туалету (вбиральні) Торчинського народного історичного музею;

16. Ремонт районного будинку культури (центральної районної бібліотеки);

17. Заміна вікон в будинку культури села Маяки;

18. Ремонт покрівлі будинку культури села Баківці;

19. Будівництво ФАПу в селі Великий Омеляник;

20. Проведення капітального ремонту дитячих палат терапевтичного відділення Луцької ЦРЛ;

21. Проведення капітального ремонту стоматологічного та зубопротезного відділень Торчинської районної лікарні;

У 2012 році планується провести:

1. Ремонт фасадів Лаврівської ЗОШ, Романівської ЗОШ та Маяківської ЗОШ;

2. Заміна підлоги в спортивних залах Лищенської ЗОШ та Садівської ЗОШ;

3. Заміна котла в паливній Промінської ЗОШ;

4. Проведення капітального ремонту покрівлі Воютинської ЗОШ;

5. Облаштування внутрішнього санвузла в Хорохоринській ЗОШ.

6. Ремонт Гіркополонківської дитячої музичної школи;

7. Проведення капітального ремонту операційного блоку та реанімаційного відділення Луцької ЦРЛ;

8. Початок будівництва дошкільних навчальних закладів в селищі Торчин та селі Крупа;

Сьогодні владі вдалося стабілізувати ситуацію в економіці і розпочати реформи. Цей етап, звичайно, непростий, але він залежить від злагодженої роботи всіх державних структур, законотворчої роботи. Прийняття Податкового кодексу, судова реформа, реформа системи управління – це ті кроки, які мають вивести Україну на шлях інтенсивного розвитку і високої якості життя людей. За раз це не зробити. Це вимагає часу.

Утім, обіцянки, які давались В. Януковичем під час передвиборчих перегонів, поступово виконуються: збільшені зарплати, підвищені пенсії, запрацювала економіка, спрощена система адміністрування податків. Але найголовніше те, що влада перестала ховати правду від людей і говорить про те, що насправді відбувається в країні.

Всі наші плани будуть реалізовані нами разом з обласною організацією Партії регіонів, та керівництвом Волинської ОДА, які взяли на себе відповідальність за реалізацію загальнонаціональних президентських ініціатив на Волині.
Категорія: Волинські новини | Переглядів: 429 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |