Monday, 20.05.2024, 17:37

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » May » 25 » Л. Левчик: «Це лише початок, нам ще чимало належить зробити»
Л. Левчик: «Це лише початок, нам ще чимало належить зробити»
12:05
  Рік для нової влади, це далеко не термін, аби кардинально змінити життя громади та налагодити чітку структуру влади, щоб остання злагоджено та оперативно працювала в інтересах волинян. Втім, це чималий термін, для того аби почати робити перші кроки у напрямку до змін, ламати застарілі, неефективні владні принципи та стереотипи і продемонструвати вміння швидко реагувати на виклики сьогодення та потрохи піднімати добробут людей конкретними справами. Нова команда, яка прийшла до влади вслід за перемогою В.Ф.Януковича на Президентських виборах в районах Волині нині демонструє неабияку активність і своїми справами доводить, що передвиборні обіцянки Партії регіонів не були пустопорожніми. 

    За словами голови Локачинської районної організації Партії регіонів Леоніда Левчика сьогодні чітким орієнтиром у діях як місцевої влади так і партійної організації були і залишаються програми «Будуємо нову Волинь» та «Будуємо нову Локачинщину». «Окрім того, що влада району активно працює в рамках програми «Будуємо нову Волинь», - каже Леонід Володимирович, - також систематично проводиться роз’яснювальна робота через органи місцевого самоврядування щодо втілення в життя пенсійної реформи, податкового кодексу та інших реформ, запроваджених Президентом та урядом держави. Приємно констатувати також і те, що віднині ми можемо спокійно працювати, оскільки у державі сформована команда однодумців, вибудовано чітку вертикаль влади. Зростає довіра громадян до нової команди Віктора Януковича і це не зважаючи на впровадження в країні непопулярних реформ. 

    Що стосується виконання програми Локачинської районної організації Партії регіонів: вдалося зробити реконструкцію автомобільних доріг, встановити вуличне освітлення в деяких населених пунктах району. Втілюємо у життя і програму «Шкільний автобус», на даний час придбано 2 нових автобуси для перевезення школярів. Проводиться робота по енергозберігаючих технологіях в загальноосвітніх школах та дитячих навчальних закладах району. Розроблено проектно-кошторисну документацію для проведення ремонту харчоблоку, пральні, інфекційного відділення головного корпусу Локачинської центральної районної лікарні. Втім, це лише початок, нам ще чимало належить зробити. 

Не припиняється робота і у партійній організації. Ми усвідомлюємо, що у розбудові партійного осередку не можна зупинятися ні на день, тому робота у первинних організаціях щодо якісного підбору партійців триває постійно. До того ж депутатський корпус від Партії регіонів активно відстоює партійні позиції не лише на сесіях але і у повсякденному житті.»
Категорія: Волинські новини | Переглядів: 356 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |