Monday, 20.05.2024, 16:28

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  April 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » April » 2 » ХVII конференція Партії регіонів проаналізувала роботу організації протягом року та визначила завдання на майбутнє.
ХVII конференція Партії регіонів проаналізувала роботу організації протягом року та визначила завдання на майбутнє.
14:54

Провідним питанням, яке 2 квітня зібрало делегатів ХVІІ конференції Волинської обласної організації Партії регіонів був аналіз результатів виборів до місцевих органів влади, які відбулися минулоріч. З огляду на підбиті підсумки була внесена пропозиція на підставі зроблених висновків планувати подальшу роботу з метою отримання ефективного результату на парламентських виборах, які відбудуться у 2012 році. До обговорення концепції подальшої діяльності обласної організації Партії регіонів і її ролі в утвердженні розпочатих реформ до делегатів, які прибули від кожного району приєдналися голова Волинської ОДА, а також депутати Верховної ради України, які тісно співпрацюють з Волинню.

З огляду на ті питання, які піднімалися у виступах головна мета даних зборів – передусім чітке планування своєї діяльності, реалізація усіх пунктів передвиборчих програм та виправдання довіри виборців.

Олександр Башкаленко у своєму зверненні до присутніх наголосив, що весь останній місяць регіональні організації Партії регіонів проводять підсумки першого року роботи Президента України, Уряду та місцевих органів виконавчої влади. Він зазначив, що у даному огляді варто скласти неупереджену та об’єктивну оцінку. Власне від цього залежатимуть подальші кроки. Які потрібно буде здійснювати і владі і партійній організації зокрема. Голова волинських регіоналів наголосив, що найголовнішим результатом, якого врешті вдалося досягти є передусім консолідація влади. На сьогодні, за його словами, сформована чітка вертикаль влади. А це  є важливою передумовою відповідальності та виконавчої дисципліни. Наголосив Олександр Башкаленко і на важливості реалізації президентських реформ. Він підкреслив, що на сьогодні ті кроки, які ініціює Уряд та Президент є вкрай важливими для подальшого успішного розвитку країни: «Не варто розраховувати, що хтось робить за нас нашу роботу. Потрібно розраховувати лише на власні сили. Ми повинні повернути у наше життя таке поняття як громадський, а не лише приватний інтерес. Як взаємну відповідальність – не лише влади перед суспільством, а й кожного окремого члена суспільства перед співвітчизниками» - сказав голова Волинської партійної організації.

Говорячи про партійну стратегію майбутньої діяльності, Олександр Башкаленко наголосив, що робота і надалі повинна відбуватись системно, цілеспрямовано та якісно, тільки в такому випадку можна втримати набуті високі показники, а також поповнити партійні лави новими авторитетними та впливовими серед громади людьми. «Ефективна політика – це відчуття громадського пульсу. Тому потрібний відвертий та принциповий діалог влади та громади. Ми готові пояснювати кожен свій крок, таким чином ми зможемо уникнути багатьох труднощів на шляху до утвердження високих стандартів життя українців» - сказав Олександр Башкаленко.

Голова ковельської міської організації Володимир Матвєєв у виступі особливий акцент зробив на партійній дисципліні та ідеологічній відповідності, оскільки виконує ще й обов’яжи голови контрольної комісії. Він констатував, що на сьогодні партійна діяльність повинна бути як ніколи злагодженою та чіткою, оскільки ситуація частково ускладнюється тим, що в державі розпочалася низка непопулярних реформ, результати яких неможливо відчути відразу. «Наша партія переживала різні етапи у своєму житті. На сьогодні дуже багато охочих приєднатися до лав «регіоналів». Тому ми з вами повинні приймати громадян в партію не виходячи з інтересів особистої вигоди, а керуючись виключно морально-діловими якостями тієї чи іншої людини. До списків повинні бути включені перевірені люди, фахові господарники, які своєю кваліфікованою роботою піднімуть довіру людей до влади та авторитет партії в цілому» - звернувся до присутніх Володимир Матвеєв.

Борис Клімчук у своєму виступі наголосив на тому, що зараз прийшов час нелегкої і подекуди невдячної праці, оскільки з часу незалежності України практично не відбувалося такого масштабного  реформування практично кожної галузі життєдіяльності держави.

«Це добре, що ми сьогодні проводимо конференцію не переможців, а роботяг. Ми маємо свого Президента, його політичну волю, адміністраційну волю уряду. Звичайно результати виборів 2010 року мусять бути і далі об’єктом аналізу, роздумів і висновків. Ми маємо пам’ятати і про успіхи помилки. Хочемо ми цього чи не хочемо, але ми вже повинні думати про парламентські вибори 2012 року. Це буде іспит – серйозний іспит для всіх нас. Запорукою нашого успіху повинні стати кандидати, кандидати навчені, які сповідують ідеологію нашої партії, кандидати не обіцяльники, а реальні виконавці. Ця робота вже повинна відбуватися. Ми вже думаємо, з сьогоднішнього дня про вибори 2012 року.

Аналізуючи рік 2010 потрібно сказати, що він був не простим, але успішним. Цифри говорять самі за себе. Ми це зробили. Державний бюджет в області виконаний понад план. Значно знижено податкове навантаження на область.

Говорячи про реформи, тут ми програли ідеологічну боротьбу, ми робимо реформи правильно, але не можемо правильно це донести до волинян. На жаль ці роботи відкладені на майбутнє, але без них не обійтися. Реформи, це довго, це часто неприємно, але результат буде тільки в кінцевому результаті. Ми маємо тримати удари і роз’яснювати людям, де ми поки що програємо. Та ми будемо працювати над цим, працювати чітко і досить швидко.

Ми повинні працювати, працювати швидко, якісно і ефективно. І ми будемо це робити – щоб нам нашим дітям і внукам жилося в нашій державі краще за нас» - сказав голова Волинської ОДА.

Народні депутати України теж звернулися до присутніх і розповіли про подальші кроки, які парламент планує здійснювати на обраному шляху кардинальних реформ. Вони запевнили в тому, що після реабілітації економіки, яка припадає на 2011 рік почнеться поступове одужання усіх без винятку галузей економіки і в наступному році і соціальні стандарти і фінансування інфраструктури поступово зростатиме.

«Для мене велика честь бути присутнім на обласній конференції і разом з вами обговорювати ті питання, які є насущними на сьогоднішній день. Ми підводимо підсумки виборчих кампаній, які ми з вами проводили і визначаємо плани на майбутнє. Без минулого не може бути майбутнього.

В нашій роботі було і залишається надалі декілька підходів. По-перше ми повинні працювати по совісті і по закону. Другій підхід повинен базуватися на довірі і дисципліні. Ось ця спільна робота дала нам можливість показати хороший результат. Коли вибори все зрозуміло, є завдання, які ми повинні виконувати. Інша річ коли закінчуються вибори і ми повинні звітуватися перед нашими людьми за виконану нами роботу. Ми команда і ми можемо вирішувати будь-які завдання. Хотів би наголосити на тому, що розпочати такі масштабні реформи здатний лише потужний та сильний політик. Наш Президент є цим політиком, тому ми впевнені, що на обраному шляху нас чекає успіх.» - сказав Олександр Козуб, народний депутат України від Партії регіонів.

Також під час конференції делегати затвердили низку рішень, обговорили організаційні питання, а також обрали делегатів на ХІІІ з’їзд Партії регіонів, який відбудеться 9 квітня у Києві.

Прес-служба Волинської обласної організації ПР




Категорія: Волинські новини | Переглядів: 543 | Додав: volynregion | Рейтинг: 5.0/2 |