Monday, 20.05.2024, 17:03

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » March » 1 » Горохівські регіонали активно долучаються до розбудови партійного осередку
Горохівські регіонали активно долучаються до розбудови партійного осередку
11:55

В останній зимовий день відбулося засідання Ради Горохівської районної організації Партії регіонів на якій розглядались першочергові завдання на І півріччя 2011 року.  Участь в заході взяли голова Волинської обласної організації Партії регіонів, депутат обласної ради О.К.Башкаленко, заступник голови обласної організації Партії регіонів, депутат обласної ради А.Мельник, голова Горохівської районної держадміністрації, заступник голови районної організації  Ж.Савчук  та голова Горохівської районної партійної організації, керівник фракції у районній раді П.О.Ващук.

Розпочинаючи засідання П.Ващук зазначив, що на початку лютого відбулося засідання Ради обласної партійної організації, на якій визначено завдання діяльності нашої структури на цей рік, однак акцентую вашу увагу на те, що вся наша робота буде приурочена активній розбудові партії на місцях із залученням депутатського корпусу.

Хочу проінформувати, що за підсумками виборів до місцевих рад маємо вагомий результат, зокрема: 16 депутатів районної ради, 3 міської, 11 селищної ради та 175 сільських рад. Це є ядро нашої організації.

Одним із завдань в подальшій роботі є активна діяльність щодо інформування населення району щодо економічних реформ, які ініційовані Президентом України В.Януковичем.

На виконання доручення голови обласної партійної організації завершилась звірка кількісного та якісного складу членів партії, і можу ствердити, що на 01.03. в лавах районної партійної структури перебуває 785 чоловік. Партійна мережа становить 88 сільських, селищних партійних організацій. 

Голова Горохівської РДА, депутат районної ради Ж.Савчук у своєму виступі висловила слова вдячності за висловлену їй довіру зі сторони керівництва обласної партійної організації  у призначенні на цю посаду і звернула увагу присутніх, що робота у владі – це щоденна й кропітка праця на благо громади й велика відповідальність. Я сподіваюсь, що районна організація Партії регіонів й надалі залишиться єдиною, згуртованою командою, що успішно виконуватиме поставлені перед нею завдання. 

Голова Волинської обласної організації Партії регіонів О.Башкаленко зазначив, що вже рік, як наша політична сила перебуває при владі.  Активно впроваджуються ініціативи Президента України В.Януковича. Тому нині нашим пріоритетним завданням є всеохоплююча діяльність депутатського корпусу на місцях. Все це потребує від кожного з нас системної та повсякденної роботи, контролю за виконанням тих завдань, які ми взяли перед виборцями, щоб не розчарувати волинян у їхніх надіях та сподіваннях. Дійсно, на першому засіданні Ради ми прийняли рішення посилити увагу керівників організацій  на розбудову партії із залученням депутатського корпусу. Також ми закріпили депутатів обласної ради за містами та районами нашої області, які мають сьогодні основне завдання – зустрічі із волинянами, їх прийом та максимум зусиль над вирішенням проблем. Саме такою роботою ми повернемо довіру волинян до влади, незалежно чи це виконавча чи представницька.  Має бути зроблена справа, а не порожні  розмови, тому всю свою діяльність ми спрямовуватимемо на задоволення інтересів волинян. На завершення засідання було прийнято рішення провести конференцію районної організації Партії регіонів на 19.03.2011 року.

 

 

 


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 1992 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |