Monday, 20.05.2024, 18:35

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » March » 24 » Делегація волинян приєдналася до резолюції Національних зборів
Делегація волинян приєдналася до резолюції Національних зборів
17:03
   Одним із основних завдань для місцевої влади сьогодні є інформування населення про реформи, що проводяться в державі. Таким був лейтмотив проведеня національних зборів депутатів усіх рівнів від Партії регіонів. Захід відбувся у Міжнародному виставковому центрі, що у Києві, 23 березня. Серед майже 7 тисяч осіб на заході була присутні і майже дев’ять десятків народних обранців з Волині – представник усіх районів. Очолював делегацію голова обласного осередку Партії регіонів, керівник фракції Партії регіонів в обласній раді Олександр Башкаленко.

    Збори депутатів розпочав голова Партії регіонів Микола Азаров. 

    Підбиваючи підсумки року з новою владою, премєр відзначив, що перший етап відновлення економіки Україна вже пройшла, втім, вихід з кризи тільки розпочався. З його слів, держава, якій пророкували банкрутство, минулоріч за показником зростання ВВП (понад 4%) була однією з кращих у Європі. Цьогоріч ця цифра вже сягнула 6%. При цьому британське видання "The Economist” прогнозувало Україні на 2010 рік зростання ВВП не більше ніж на 1%, Міжнародний банк реконструкції та розвитку – на 2,5-3%. Суттєво зменшуючи різницю між доходами та витратами бюджету, цьогоріч Україна планує повернути за зобов’язаннями 88 мільйонів гривень. 

    Говорячи про реформи, Микола Азаров зауважив, що за масштабністю їх можна порівняти хіба що з відновленням післявоєнної Німеччини. «Наш шлях національного прогресу не встелений трояндами, рішення на завжди будуть супроводжуватися аплодисментами, і ми маємо бути до цього готові», - наголосив він і додав, що відновлення економіки – це єдиний спосіб покращення якості життя людей. І хоча й нелегко пояснити громадянам, що доведеться трохи зачекати, перш ніж отримати результат – партія має для цього величезний організаційний та кадровий ресурс. 

    «Вам люди довірили владу. Будьте гідні цієї довіри, не підведіть. Це – найголовніше ваше завдання», - додав Микола Азаров, завершуючи промову. 

    Серед кількох представників регіонів України, яким випала чести виступити перед багатотисячною аудиторією, була і волинянка Валентина Краглик – керівник фракції Партії регіонів у Ратнівській районній раді. Жінка розповіла, як нелегко її землякам-однопартійцям давався кожен депутатський мандат, яким потужним був опір помаранчевої команди. Втім, отримати голоси виборців дозволила увага районної партійної організації до нагальних потреб людей, зокрема, до будівництва сільських доріг, до забезпечення кожного населеного пункту транспортним сполученням. Валентина Краглик закликала народних депутатів частіше відвідувати глибинку, щоб краще розуміти потреби людей. 

    Своєрідним підсумком зборів стало ухвалення резолюції. У ній усіх депутатів країни, незалежно від їхніх політичних уподобань, закликають припинити нагнітання протистояння та соціальної напруги у суспільстві, безпідставну критику, що підриває авторитет нашої держави у світі, налагодити конструктивну взаємодію задля добробуту народу України. У резолюції всі присутні зобов’язалися докласти усіх зусиль, щоби втілити у життя передвиборну програму Глави держави – «Україна для людей». 

    Відповідаючи на питання журналістів після зустрічі, Олександр Башкаленко сказав: «Діалог між владою та громадою відбувається постійно. Вчора в Адміністрації Президента мене запитали, чому кількість звернень волинян збільшилася за останній період у два з половиною рази. Справа у тому, що ми жодного звернення не лишили без уваги, люди побачили це і почали приходити звертатися частіше». 

    Говорячи про реформи, Олександр Башкаленко зазначив: «Зараз відбувається оздоровлення країни. Ми добре розуміємо, що реформи не приносять успіх нам як політичній силі. Але сьогодні, крім нас, цього ніхто не зробить. Що ж стосується цих зборів, то вони вкотре підкреслили, що всі депутати однозначно підтримують курс уряду і не бояться взяти на себе відповідальність на всіх щаблях влади. Зауваження наші та з інших адміністрацій будуть відпрацьовані у столиці. Сьогодні нам необхідно збиратися не групою, а всією політичною силою і висловлювати те, що ми відчуваємо і бачимо, що плануємо здійснити в рамках реформ. Треба збиратися якомога частіше, спілкуватися, підтримувати один одного і рухатися таким чином вперед. Не помиляється тільки той, хто нічого не робить, а спільними зусиллями ми однозначно досягнемо успіху. І не варто робити поспішних висновків, я переконаний уже невдовзі нашим опонентам просто не буде чим апелювати». 



    Прес-служба Волинської обласної організації ПР

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 459 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |