Sunday, 05.05.2024, 09:51

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  January 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » January » 26 » Цинізм Тимошенко не знає меж. Заява прес-служби Партії регіонів
Цинізм Тимошенко не знає меж. Заява прес-служби Партії регіонів
16:28

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко зробила чергову популістську заяву, яка, по суті, є провокацією. Вона стверджує, що в Україні можна не підвищувати пенсійний вік, ціну на газ і тарифи на тепло.

Тимошенко цинічно робить вигляд, що це не її контракт на постачання російського газу за найдорожчою в Європі ціною спричинив зростання ціни на газ для населення і тарифів на житлово-комунальні послуги. Вона свідомо «забуває», що на два роки заморозила підвищення зарплат і пенсій. Це провальна політика Тимошенко призвела до падіння економіки на 15% і відповідного скорочення робочих місць, реальних зарплат і відрахувань до Пенсійного фонду.

Це колишній прем’єр-міністр ігнорувала закон про підвищення соціальних стандартів і називала посилення соціального захисту наших громадян «ядерною бомбою» під фінансову систему держави.

Чинний Уряд з перших кроків роботи підвищив соціальні стандарти і компенсував людям невиплачені Тимошенко кошти – і нічого не вибухнуло. Навпаки, внутрішній ринок отримав поштовх і почав відновлюватись, а громадяни відчули, що їх матеріальний стан принаймні не погіршується: курс національної валюти стабільний, зарплати і пенсії, соціальна допомога збільшуються і виплачуються своєчасно, з’являються робочі місця.

Але треба відверто визнати, що країна ще досі не оговталась від наслідків авантюрної політики уряду Тимошенко, не повернулася на докризовий рівень економіки.

І сьогодні Тимошенко безвідповідально намагається «вставляти палиці в колеса» владі, яка розвернула країну до виходу з кризи, здійснює давно назрілі реформи.

Найцинічніше те, що Тимошенко сама визнавала необхідність реформ, зокрема, пенсійної системи і житлово-комунального господарства. І не просто визнавала, а від імені держави приймала зобов’язання підвищувати тарифи і збільшувати пенсійний вік. Це чорним по білому зафіксовано в Меморандумі про співпрацю з Міжнародним валютним фондом.

Тимошенко поставила свій підпис під обіцянками (цитуємо): «Дотування цін на імпортований газ, що споживається тепловими комунальними підприємствами, буде скорочуватись шляхом щоквартального коригування тарифів і припинить своє існування до 1 липня 2010 року».

А також пообіцяла: «Ми ухвалимо пенсійну реформу, яка забезпечить середньо- та довгострокову стабільність пенсійної системи… визначення пенсійного віку для призначення пенсій».

Саме нездатність Тимошенко здійснити жодної необхідної реформи, вести виважену економічну політику привела її уряд до банкрутства в свідомості українського суспільства. І сьогоднішні її спроби «утриматись на плаву» випробуваним методом спекуляцій, провокацій і популістських заяв матимуть такий же результат: остаточне політичне банкрутство.


Категорія: Позиція партії | Переглядів: 507 | Додав: volynregion | Рейтинг: 5.0/1 |