Sunday, 05.05.2024, 00:23

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  June 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » June » 9 » Чиновники дістали «на горіхи» від Башкаленка через дитячий відпочинок
Чиновники дістали «на горіхи» від Башкаленка через дитячий відпочинок
10:25

Передовсім перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко обурився тим, що посадовці не можуть звести до купи свої звіти, адже у них – різні цифри і дані. Про це йшлося під час першого розширеного засідання обласного оперативного штабу з питань відпочинку та оздоровлення дітей під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації, за участю голів районних та міських (міст обласного значення) оперативних штабів, – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

 Потім він поцікавився проведенням перевірок сировини, із якої потім виготовляють продукти харчування для дітей у пришкільних та інших оздоровчих таборах. Виявилося, що за стан сировини відповідають представники ветеринарної медицини, а на кухні – санстанція. Такий розподіл відповідальності явно не вдовольнив першого заступника голови Волинської ОДА Олександра Башкаленка. «Давайте не будемо жартувати», – зауважив він і висловився проти поділу «від каструлі – до кухні». Він наголосив на повній перевірці. Також Олександр Башкаленко розповів, що штаб діятиме протягом усього оздоровчого періоду і збиратиметься один раз на 2-3 тижні.

 Він поцікавився і ситуацією із білетами для відправлення дітей на відпочинок. Його запевнили, що із цим нині все гаразд. «Щоб я більше не чув, що ви не можете відправити дітей!», – наголосив віце-губернатор Волині.

 Поцікавився перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко і протипожежними заходами у оздоровчих таборах. Адже, після останньої перевірки, у деяких закладах, певні пункти протипожежної охорони «накульгували». Наприклад, працівники, котрі б мали бути відповідальними за протипожежну безпеки не пройшли відповідного інструктажу, у деяких таборах бракувало пожежної сигналізації тощо.

 Під час засідання штабу йшлося і про ціну харчування дітей у оздоровчих та пришкільних таборах. Наприклад, у грошову еквіваленті добова норма, аби прохарчувати дитину у пришкільному таборі складає 16 гривень, у деяких районах Волині у пришкільних таборах ця сума значно менше – наприклад, вдвічі. Деякі посадовці під час засідання штабу радісно виголошували цифру у понад 6 гривень. «Ганьба», – прокоментував таке «хизування» цифрами Олександр Башкаленко.

 Наостанок він наголосив на тому, що «пани чиновники» мають контролювати процес відпочинку та оздоровлення волинських дітей цьогоріч. «Наш святий обов’язок», – сказав він.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 580 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |