Friday, 17.05.2024, 04:38

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  August 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » August » 28 » Віктор Янукович вірить у свою перемогу на президентських виборах України (фоторепортаж)
Віктор Янукович вірить у свою перемогу на президентських виборах України (фоторепортаж)
15:30
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович 27 серпня зустрівся з представниками регіональних ЗМІ. У кінопалаці «Зоряний» м.Київ зібралися мас-медіа зі всієї України, близько 300-т представників.

Спочатку Віктор Федорович виголосив своє вступне слово. У ньому Лідер Партії регіонів стисло охарактеризував політично-економічну ситуацію в державі, а потому перейшов до відповідей на запитання журналістів. Найбільше представників засобів масової інформації цікавила доля майбутніх президентських виборів, подальші дій опозиції щодо реалізації ініціативи підняття мінімальної заробітної плати, а також соціально-економічні питання регіонального характеру.

Щодо ставлення Лідера найбільшої політичної сили до перебігу майбутніх виборів Президента та до своїх політичних конкурентів Віктор Федорович зазначив:

«Я вважаю, що представники нині діючої влади робитимуть все для того, щоб будь-якими засобами зачепитися за свої посади і не віддати їх. Я попереджав і попереджаю сьогодні людей, щоб вони подумали над тим, як їм жити далі. Чи вони хочуть, щоб продовжувалося життя, яке тривало ці 5 років, чи вони хочуть жити по-новому. На це питання люди мають самі дати відповідь. Від цієї відповіді буде залежати подальша доля кожного громадянина України.

Серед моїх знайомих є люди, які ніколи не були моїми прихильниками. Однак нині вони кажуть, що не будуть підтримувати нинішню владу на майбутніх виборах. Я також знаю, що багато людей з західних регіонів змінили свою думку і стали прихильниками нашої партії.

Саме тому я вважаю, що більшість людей в Україні зараз об’єднаються і приймуть правильне рішення. Я в цьому впевнений. Безумовно, ми розраховуємо на те, що у першому турі матимемо дуже серйозний результат. Я вірю в те, що ми переможемо!

Я не можу ставитись до своїх конкурентів, опонентів без поваги. Або без того, щоб не поважати їх команди чи людей, які їх підтримують. Безумовно, певна частина людей буде підтримувати різні політичні сили, в тому числі і моїх опонентів. Але я ніколи не робив зі своїх опонентів ворогів, бо знав, що за ними стоїть певна частина виборців, громадян України. З повагою ставився і буду ставитись. »

Окрім того, Віктор Янукович відмітив, що сьогодні спостерігається значне збільшення

кількості прихильників Партії регіонів, як на Сході так і на Заході України. «Люди, які сьогодні сидять без заробітних плат, не повірять обіцянкам «помаранчевих політиків» і їх переконанням в тому, що винні в цьому хто завгодно тільки не вони», - сказав Лідер Партії регіонів. Адже за 5 років керування діючої влади рівень життя українців значно впав і уряд виявився не готовим до світової фінансової кризи та її подолання.

Щодо ідейних засад та орієнтирів, які зможе запропонувати кандидат в президенти від Партії регіонів, то Віктор Федорович зазначив, що його політика буде об’єднавчою та побудована на позитиві. Зокрема, він сказав: « Я завжди був і буду залишатися жорстким прихильником захисту національних інтересів України у внутрішній і зовнішній політиці.

Я хочу сказати, що питання, які сьогодні роз’єднують Україну, формуються на вищому політичному рівні. А що стосується людей, то вони всюди однакові – і на Заході, і на Сході. Тому ми будемо будувати свою політику на позитиві. Багато є питань, які нас об’єднують. А щодо питань, які нас сьогодні роз’єднують, то я впевнений, що ні в якому разі не треба переконувати людей силою. Силою нічого не зробиш. На силу завжди є інша сила. Тому треба переконувати людей справами. Треба проводити ефективну, поважну політику до людей будь-якого регіону.»





Прес-служба Волинської обласної організації Партії регіонів

Категорія: Позиція партії | Переглядів: 525 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |