Friday, 17.05.2024, 05:45

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  August 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » August » 27 » Новий офіс у Нововолинську – ще один крок до перемоги! (фоторепортаж)
Новий офіс у Нововолинську – ще один крок до перемоги! (фоторепортаж)
14:44
21 серпня відбулося офіційне відкриття нового офісу Нововолинської міської організації Партії регіонів. На відкритті нового приміщення партійного осередку був присутній голова Волинської парторганізації Олександр Башкаленко зі своїм заступником – Андрієм Мельником та працівником обласної парторганізації Тетяною Дементьєвою.

Голова Нововолинської міської організації Партії регіонів Андрій Самков зазначив, що переїзд у нове приміщення дасть змогу суттєво поліпшити роботу міського осередку: «Ми заздалегідь обирали доволі просторе приміщення, обладнали робочі місця персоналу сучасною технікою, для того щоб ефективніше та якісніше працювати з громадянами та у ході виборчої кампанії». Окрім сучасного приміщення, сприятиме ефективній роботі нововолинських регіоналів і саме розміщення партійного офісу. Відтепер знаходиться він у центрі шахтарського містечка, на бульварі Шевченка , 24. Зручне місце розташування дозволить кожному без зайвих зусиль завітати в місцевий осередок Партії регіонів і поділитися своїми проблемами та пропозиціями або поповнити ряди партійців і працювати спільно з потужною та перспективною політичною силою країни.

Щодо відкриття нового партійного офісу у Нововолинську, голова Волинської обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко зазначив, що ця подія – це ще один крок до перемоги. «Вдосконалення робочого процесу – це вимога часу, а комфортні умови праці для людей та відвідувачів – це просто необхідність і наш обов’язок. Свідченням того, що наша справа потрібна – є перші відвідувачі, які прийшли сьогодні в цей офіс. Хто з болем, а хто і з радістю, проте усі, хто тут працюватиме – має допомогти як одним, так і іншим. По-суті, допомагати людям – взагалі обов’язок всієї нашої політичної сили.»

У день відкриття нового офісу його двері були відчинені  для пересічних громадян. Приємно, що нововолинці, зауваживши партійний осередок заходили до нього і записувалися в активісти Партії регіонів. Звісно були і такі, хто приходив поскаржитися на життя, особливо на те, яким нестерпним зробила його нинішня влада. Кожен з відвідувачів отримав необхідну консультацію та просто теплі слова підтримки та співчуття.

Одночасно з відкриттям офісу у Нововолинському партійному осередку відбувся і виїзний прийом громадян. Проводили його партійці Волинської обласної організації на чолі Олександром Башкаленком.

З метою підвищення кваліфікації працівників нового офісу Тетяна Дементьєва роз’яснила нові вимоги документообігу та на практиці показала за якими критеріями повинен працювати офіс партійної організації. На завершення зустрічі у спільній дискусії були обговорені позиції партії та процес підготовки до виборчої кампанії.

Партійний офіс регіоналів у Нововолинську працюватиме щодня, окрім вихідних. Систематично проводитимуть тут прийом і депутати міської ради, керівники міської та обласної організацій Партії регіонів. Голова Волинської обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко зазначив, що тепер співпраця нововолинських регіоналів з громадою міста буде ще тіснішою та ефективнішою.

















Прес-служба Волинської обласної організації Партії регіонів


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 631 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |