Friday, 17.05.2024, 08:28

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  August 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » August » 19 » У Волинського обласного відділення Союзу молоді регіонів України - новий голова (фоторепортаж)
У Волинського обласного відділення Союзу молоді регіонів України - новий голова (фоторепортаж)
11:43
Обласне відділення молодіжної організації Союз молоді регіонів України 18 серпня обрало новий керівний склад. На черговій звітно-виборчій конференції організації, відкритим голосуванням новим головою було обрано Олександра Зайцева, заступником – Максима Харченка. Виступаючі охарактеризували цих людей як людей, які здатні згуртувати молодь для релізації завдань, які постають перед організацією і підняти роботу у молодіжному колективі на якісно новий рівень.

Організація Союз молоді регіонів України функціонує на Волині уже 6 років і за цей час вже встигла позитивно зарекомендувати себе в молодіжному середовищі краю. На сьогодні у більшості районів Волині зареєстровані районні молодіжні організації – це на думку попереднього керівника обласного відділення Союзу молоді регіонів, а нині заступника голови обласної організації Партії регіонів Андрія Мельника - вагомий крок до зміцнення позиції організації в області.

Андрій Мельник у своїй доповіді зазначив, що починаючи з 2006 року організація активно співпрацювала із обласним відділенням Партії регіонів і з року в рік результативність такої співпраці очевидна. Зокрема, до організації дедалі активніше приєднуються молоді люди, яким не байдуже власне майбутнє. «Робота цих людей не прив’язана лише до виборів, у міжвиборчий період ми теж проводили цілу низку заходів, покликаних зробити наше сьогодення кращим. Зокрема, це і просвітницька робота для молоді. На місцевому рівні ми в міру можливостей приєднуємось до важливих суспільних заходів, зокрема, «Георгіївська стрічка» та ряд інших,» - зауважив Андрій Мельник. Він висловив сподівання, що його наступник зможе зробити ще багато хороших і корисних справ, які сприятимуть зміцненню позицій організації у громадському житті області.

Новообраний голова Олександр Зайцев відзначив, що ця посада є відповідальною, оскільки, молодь перебуває сьогодні у пошуку і завдання організації - допомогти їм, а це - ефективна робота кожного і в першу чергу керівника. «На сьогодні є ряд питань, які гостро стоять перед молодими людьми: це і житло, і доступна освіта, і робота за фахом тощо. Відповідних програм спрямованих на підтримку молоді сьогоднішня влада не впроваджує, а тому ми повинні чітко формулювати свої цілі і досягати їх. Ми розуміємо, що програма Партії регіонів враховує інтереси як молодої людини зокрема, так і молодої сім’ї загалом. І на моє переконання, якщо ефективно вирішити проблеми молоді, то це по суті вирішить ряд гострих державних проблем. Організація Союз молоді регіонів України буде щоразу ставати чисельнішою - і я, як керівник буду сприяти тому, щоб співпраця з нами була цікавою та змістовною» - наголосив Олександр Зайцев.

Олександр Башкаленко, голова Волинської обласної організації Партії регіонів у своєму виступі зазначив, що сьогоднішня конференція – це початок тісної співпраці між двома організаціями: Партією регіонів і союзом молоді регіонів України. «Молодіжний сегмент для нашої партії – дуже важливий, оскільки це по суті готова зміна і у політиці, і у інших сферах суспільного життя. І від того, наскільки ефективно ви будете включатися в роботу, буде залежати те, як ви відбудетесь у подальшому. Мені приємно, що тут зібралася така кількість молодих людей. На сьогодні ми формуємось, а продовжувати доведеться вам, тому ви повинні розуміти міру відповідальності за стан справ, який буде й в області зокрема, і в державі загалом. Ми і надалі будемо тісно співпрацювати, адже потрібно розуміти: коли ми разом, нас не зламати, коли ми разом – ми здатні зробити багато хороших справ» - наголосив Олександр Башкаленко. Він резюмував, що будь-яка організація є сильною лише тоді, коли проблеми кожної окремої людини стають проблемами організації, за такої умови віддача з обох сторін буде максимальною. «І коли такий механізм буде налагоджений, то можна бути впевненим у тому, що вдасться досягнути поставлених цілей» - додав Олександр Башкаленко.

Також у ході конференції затвердили нову адресу організації Союзу молоді регіонів України, відтепер, усі бажаючі приєднатися зможуть звертатися за адресою м. Луцьк, Привокзальний майдан, 1.








Категорія: Волинські новини | Переглядів: 591 | Додав: SOVA | Рейтинг: 0.0/0 |