Friday, 17.05.2024, 05:10

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  August 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » August » 7 » Влада вміє лише обливати один одного брудом
Влада вміє лише обливати один одного брудом
13:10
Останні події показали, як президент Віктор Ющенко і прем’єр Юлія Тимошенко далекі не тільки від народу та його потреб, але і один від одного. Ця колись «солодка майданівська парочка», вже давно чогось не поділила. А тут ще й вибори у президенти 2010 на носі. Відтак, протистояння між секретаріатом Президента та урядом загострилося. Але ці кандидати на пост глави держави забули, що ще й досі мають невиконані обов’язки перед українцями.

Першою поливати брудом президент почала Тимошенко. Під час проведення свята на честь 10-річчя «Партії Саламандр» Леді «Ю» чи не у кожному реченні своєї промови відкрито говорила про некомпетентність гаранта і про те як він їй заважає творити добро. Скидається на те, що Юлія Володимирівна використала свято «Батьківщини», аби остаточно попрощатися зі старим помаранчевим побратимом, який для неї, тепер, як кандидат у президенти, лише заважає.

Після Тимошенківського з’їзду Ющенко не став чекати з відповіддю. На вихідні він знову зібрав натовп і зі звичним пафосом та масою телекамер піднявся на Говерлу. Перед сходженням гаранта пробило на відвертість. «Гра у технічні прийоми – це невдалий підхід» - таке Ющенко відповів Тимошенко на її заяву, що вона йде на вибори. Все на тій же Говерлі гарант попросив тиші і теж зробив заяву, що буде балотуватися на другий пост.

Тепер стає зрозумілим, чому тепер опоненти Ющенко і Тимошенко так поспішали офіційно оголосити про свій похід у президентство. Між ними знову розгорілася боротьба за прихильність західних покровителів. Ну, як «боротьба»? Їм просто хочеться для солідності перед виборами мати прихильників за кордону. І так ролі і покровителів Ющенко і Тимошенко поділили. Після звістки, що в Україну їде віце-президент США Джо-Байден, причому на запрошення гаранта, Юлія Володимирівна одразу ж пустила чутку про свої братські відносини з президентом франції Ніколя Саркозі, який буде підтримувати її на виборах. Щоправда, як виявилося згодом, Тимошенко просто збрехала, коли робила такі заяви від імені Саркозі. Одразу після цього, французький депутат Тьеррі Маріані передав до України свої обурення через таку трактовку слів його начальника. Він заявив, що Саркозі до України не приїде у 2009 і втручатися у справи іншої країни не буде.

Далі інформаційна війна Ющенка і Тимошенко продовжилася. Один поперед одним вони почали робити гучні заяви про те, що врятують країну від краху і приведуть до нас іноземні інвестиції. Які такі інвестиції ми вже переконалися. Після візиту Юлії Володимирівни до Південної Кореї Україна за державний кошт придбала нікому не потрібні електропотяги, яких в країні і власного виробництва вистачає.
Схоже, що протистояння Тимошенко та Ющенка триватиме ще довго. Принаймні до січня 2010 року. Відтак, очікувати від влади реальних дій щодо подолання кризи в країні очікувати не слід. Гарант та прем’єр надто зайняті своїми побрехеньками один поперед одним та електоратом, щоб займатися нашими з вами проблемами.

Світлана Бутиріна

Категорія: Новини України | Переглядів: 492 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |