Friday, 17.05.2024, 05:10

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  August 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » August » 6 » Спільна організаційна робота – запорука успіху для волинських регіоналів
Спільна організаційна робота – запорука успіху для волинських регіоналів
11:54
Цього тижня у Володимир-Волинській міській організації Партії регіонів відбулася чергова зустріч депутата Волинської обласної ради Петра Проня та заступника голови Волинської обласної організації Партії регіонів Андрія Мельника з партактивом міста. Зустріч проходила в рамках взаємодії обласних партійних організацій з місцевими. Мета зібрання – роз’яснити позицію Партії регіонів, донести до громадськості інформацію щодо ситуації в країні, дій фракції ПР у Верховній Раді, а також звернути увагу людей на актуальні питання над якими наразі працює Опозиційний уряд.

В робочому порядку були заслухані заступники голови міської організації Фомичов В.Ф., Галигін В.В., Мухін О.В. Виступаючі поінформували керівників обласної організації про виконання персональних обов’язків. Також заступники голови міської організації виказали позитивні моменти в роботі всього активу, голів первинних організацій, зупинились на існуючих проблемах і внесли конкретні пропозиції щодо активізації всієї роботи.

Так, заступник голови міської організації В. Фомичов, зосередив увагу на роботі депутатів міської ради. Розповів яким чином вони вирішують проблеми членів Партії регіонів і виборців.

В свою чергу В. Галигін зазначив, що міська організація іде назустріч партійцям і прихильникам. Останнім часом зростає кількість бажаючих вступити у члени Партії регіонів,. Про це свідчить той факт, що кожен місяць у Виконкомі парторганізації розглядають заяви людей про вступ в ряди партії.

Петро Пронь під час зустрічі довів до активістів організації позицію Партії регіонів на сьогоднішній день, визначальні рішення, які приймає Партія. До того ж депутат обласної ради від Партії регіонів поставив перед керівництвом міської організації чітко визначені передвиборчі завдання, на виконання яких повинна бути спрямована вся робота активу.

Заступник голови обласної організації Андрій Мельник звернув увагу на те, щоб якнайближчим часом завершити структуризацію міської організації, обрати нових голів в чотирьох первинних організаціях, де вони відсутні. Також заступник голови обласної організації поставив конкретні завдання по відбору і підготовці кадрового резерву для роботи в виборчому штабі і дільничних комісіях.

Керівниками обласної організації була проведена непланова перевірка обліку членів в міській організації і порядок ведення всієї партійної документації. В результаті перевірки було відмічено позитивний досвід в цій важливій ділянці роботи. П.Я. Пронь зауважив, що необхідно не зупинятися на досягнутому, невпинно шукати більш прогресивні методи роботи, нарощувати матеріально-технічну базу і постійно працювати в різних організаціях, колективах міста з метою подальшого зростання авторитету парторганізації і Партії регіонів.
Врешті-решт учасники зустрічі дійшли висновку, що сумісна робота буде сприяти якісному вирішенню проблем на місцях і будувати роботу у відповідності з потребами людей.

Прес-служба Волинської обласної організації Партії регіонів

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 485 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |