Friday, 17.05.2024, 06:50

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  August 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » August » 3 » Квартирне питання Литвина вирішили українці?
Квартирне питання Литвина вирішили українці?
12:44
У попередніх наших матеріалах ми вже згадували про «хвацького» спікера Верховної ради Володимира Литвина, який таємним документом віддав державне майно, зокрема авто та кабінет, собі у постійне користування. («Литвин за кошт держави забезпечив себе довічно»). Схоже після такого привласнення апетит політика не вгамувався. Навпаки у Верховній Раді з’явився ще один дивний документ із грифом «Не для друку».

Володимир Литвин роками намагається підтримувати імідж «бідного сільського парубка з багатодітної родини та важким дитинством», на камери розповідає про свої скромні доходи на посту спікера, яких, не повірите, не вистачає навіть на абонемент для відвідин фітнес-центру в Києві – тому спікер «змушений» безкоштовно ходити у басейн «Динамо». Виявляється, всі слізні історії політика мають дещо інший підтекст.

Як би Литвин не прибіднявся перед ЗМІ та електоратом - не допоможе. Після оприлюднення декларації доходів спікера більшість засумнівалися у правдивості Литвинівських «крокодилячих сліз» та скарг на життя. Офіційно Литвин прописаний в квартирі по вулиці Садовій у двох хвилинах пішохідної прогулки до Верховної Ради. За офіційною декларацією, Литвин є власником квартири площею 260 квадратних метрів. Також у спікера в приватній власності, хоча невідомо за які кошти придбані, офіційно перебувають два будинки загальною площею 600 метрів квадратних.

Наявність таких «хоромів» для життя не змусили Литвина відмовитися від ще одного «дармового» маєтку, наданого йому державою, а по-суті – громадянами україни, платниками податків.

Маєток у «Конча-Заспа» спікер отримав не витративши а ні копійки – одним розчерком пера. Ще за першої каденції на кріслі голови ВР Литвин добре потурбувався про своє майбутнє. Добуваючи останні дні на чолі парламенту четвертого скликання, він закритим розпорядженням довічно забезпечив себе службовим автомобілем і приміщенням у парламенті, а також радником і помічником. А згідно з постановою уряду з грифом «не для друку» підписаною ще в.о. прем’єра Юхимом Звягільським в 1993 році він ще й пожиттєво є власником маєтку у «Конча-Заспа».

Сам же власник квартири, трьох маєтків та «халявної» автівки коментувати оприлюднений таємний документ не поспішає. Звісно, тоді ж всі його скарги на життя та промови перед електоратом «я такий як і ви» зійдуть на нівець.
Здається такі нонсенси трапляються тільки в Україні. За які такі заслуги перед народом Литвин має право пожиттєво забезпечувати себе дорого вартісною нерухомістю? І куди дивляться глава держави та прем’єр, які постійно наголошують, що з останніх сил боряться з корупцією та нечистими на руку посадовцями? Чи можливо такі ж таємні документи є у секретаріаті та уряді?

Олена Кондратюк

Категорія: Новини України | Переглядів: 515 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |