Friday, 03.05.2024, 18:13

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  January 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » January » 16 » Хто відповість за цей безлад в країні?...
Хто відповість за цей безлад в країні?...
17:36
Лідер Партії регіонів у своєму виступі на засіданні Опозиційного уряду збентежливо заявив, що ситуація, яка сьогодні складається в Україні, є дуже небезпечною, при тому, найбільшу загрозу несе влада, яка зупинила не тільки більшість промислових підприємств, але й призвела до припинення опалення в регіонах держави.
Як зазначає Віктор Федорович, січень буде дуже жорстким для всієї держави: доходів бюджет не отримає, бо зупинились усі великі підприємства України. «Я не кажу вже про людей, які сьогодні відправлені у неоплачувані відпустки і тим самим фактично залишилися без роботи. І коли почнуть працювати ці підприємства - невідомо. На це питання ніхто сьогодні не дасть відповіді».
«Те, що трапилося в країні, це все наслідки безвідповідальної, непрофесійної і авантюрної політики цієї влади в цілому. Ми сьогодні не підраховуємо, хто більше винний у цій ситуації: Президент чи прем‘єр-міністр. Винна вся влада і та коаліція, яка є в Парламенті. Адже саме вона подовжує термін перебування цієї шкідливої команди при владі. Це наші з вами колеги, які сьогодні в черговий раз не підтримали пропозицію фракції Партії регіонів, щоб Верховна Рада працювала наступні два тижні. Вони, вирішивши піти на канікули, поїдуть грітися в теплі краї» - наголошує Янукович.
Також лідер звертається до міністрів Опозиційного уряду з вимогою проведення моніторингу щодо кожної галузі України, закликає до посиленої парламентської роботи, наполягаючи на тому, що необхідно здійснювати робочі поїздки до регіонів, брати участь у сесіях обласних рад, зустрічатися з людьми, колективами і формулювати разом із місцевою владою вимоги до уряду і Президента. Потрібно вносити законопроекти, спрямовані на підтримку життєдіяльності регіонів. Адже, на сьогодні немає жодного напрямку життєдіяльності країни, де б не було проблем. І вони набирають катастрофічно загрозливого вигляду. «Тому давайте вимушену перерву в парламентській роботі (адже ні в яку відпустку ми не повинні йти) використаємо для того, щоб продовжити працю. І як тільки будуть підготовлені питання, їх потрібно розглядати. Я впевнений, що час випробувань, який настав для України, змусить політиків об'єднатися і створити ефективну систему влади» - запевнив лідер опозиції. Щодо газових суперечок, Віктор Федорович стверджує, що необхідно провести двосторонні переговори України і Росії на вищому рівні, змінити тональність українсько-російського діалогу і негайно підписати двосторонній меморандум. За його словами, країни-сусіди не можуть жити в такому стані, як зараз, і самі народи України й Росії не підтримують подібних взаємин.

Категорія: Позиція партії | Переглядів: 648 | Додав: pres-centr | Рейтинг: 0.0/0 |