Friday, 17.05.2024, 12:58

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2008 » November » 27 » Влада думає тільки про себе (Волинь-регіон)
Влада думає тільки про себе (Волинь-регіон)
09:02
Загальнополітична ситуація, яка склалася у країні, вкотре підтвердила думку людей про те, що на місце хаосу повинен нарешті прийти порядок.
Діюча влада не здатна консолідувати суспільство. І головне питання сьогодні полягає не у виборах, а в тому, щоб якомога швидше відновити нормальне керівництво у державі в умовах економічної кризи. А це можливо лише завдяки легітимному парламенту та Уряду, які будуть працювати на людей, а не на себе.
Що це за бездарний Уряд, який навіть не може своєчасно скласти бюджет.
Нарешті українці остаточно пересвідчилися, що „солодкі” обіцянки помаранчевої влади залишаються порожніми гаслами, які вона навіть не намагається втілити в життя. Прикладів – чимало. Вони обіцяли професійну армію, де вона? Гарантували стабільність і постійне збільшення заробітної плати, а натомість люди отримали заморожений рівень мінімалки.
Побачите, що звичайні українці, як завжди, залишаться при своїх інтересах, а Президенту та Прем’єру на наступний рік буде збільшене фінансування, зокрема, на закордонні поїздки. А людям що?
За неофіційними даними, зарплата не буде зростати протягом двох років. Чому ж тоді вони не призупинять збільшення видатків з Держбюджету на власні потреби, а гроші на їхній комфорт знову ж таки підуть із наших з Вами кишень.
Чому влада захищає банки, які майже всі - у приватній власності? Чому встановлена заборона людям забирати свої кошти з депозитів? Чому банки на власний розсуд почали піднімати проценту ставку по кредитах для простих вкладників, встановлюючи для кожного з них, який заманеться відсоток, а своїм працівникам - залишили на тому ж рівні або підняли буквально на один-два відсотки?
Дивно слухати брехню з уст владної верхівки, коли журналісти запитують, що робитиме влада, коли з заробітків повернеться п’ять мільйонів наших співвітчизників? Доводиться чути: „Україні не вистачає робочих рук, у нас, на підприємствах, - чимало вакансій і кожному з них знайдеться робота”. То чому ж відбуваються масові звільнення, чому людей примушують іти у відпустки без збереження заробітної плати.
Зараз майже в усі установи надійшли вказівки зверху про те, що потрібно негайно звільнити усіх пенсіонерів, інвалідів та інших осіб, які мають стабільний додатковий дохід: пенсію чи іншу соціальну допомогу. Хіба за неї зараз проживеш? А на їхнє місце і на вільні вакансії заборонено приймати нових працівників. І це все відбувається на підтримку програми Ющенка, який на майдані перед усією нацією обіцяв про мільйони робочих місць.
Шановні українці, ця програма і справді виконується. Просто Віктор Андрійович тоді не договорив, що мільйони робочих місць не будуть створені, а будуть скорочені і всі, хто колись стояв на майдані знову будуть на вулиці, але вже у іншому ракурсі.
Чому ж влада не встановить заборону на скорочення людей, чому власні інтереси вони відстоюють, а про людей згадують лише під час наближення виборів?
І – наостанок, набридло читати пресу та дивитися телеканали, зокрема, наші волинські, які не перестають співати оду помаранчевій владі, водночас, відчуваючи недофінансованість з Державного бюджету, а в приватних ЗМІ криза розгулялася ще більше. Перед журналістами постали ті ж самі проблеми, як і перед кожним українцем. Засоби масової інформації - четверта влада, яка, на жаль, на місцевому рівні не навчилася ставити на місце керівників. А все полягає у тому, що державні ЗМІ, співзасновниками яких є влада, танцюють лише під ритм, який задає їм влада, а не пишуть серцем. Так що справжньої свободи слова, яку, як вихваляється Ющенко, він нам приніс немає. Тому в місцевих ЗМІ немає любові і шани від читачів та глядачів. І як говориться в анекдоті: „На численні прохання читачів незабаром деякі газети будуть виходити в рулонах і без тексту.”
Андрій Волинський.

Категорія: Новини України | Переглядів: 654 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |