Saturday, 18.05.2024, 14:38

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2008 » November » 1 » В Луцької міської організації Партії регіонів - нове керівництво
В Луцької міської організації Партії регіонів - нове керівництво
09:35
22 листопада відбулася звітно-виборча конференція Луцької міської організації Партії регіонів. Основними питаннями, які виносились на порядок денний стали: звіт попереднього голови Луцької міської організації ПР Башкаленка Олександра Констянтиновича про проведену роботу та її результати; обрання нового голови та Ради Луцької міської організації ПР.
На конференцію прибули 42 з 50-ти обраних делегатів – членів ПР, ними було обрано секретаря, мандатну і лічильну комісії, а також Президію звітно-виборчої конференції у складі Башкаленка О.К. – нині діючого голови Волинської обласної організації ПР, Проня Петра Яковича – голови фракції ПР У Волинській обласній раді, Демєнтьєвої Тетяни Сергіївни – в.о. голови Луцької міської організації та Купріянова Степана Андрійовича – одного із засновників обласного осередку партії. Перед розглядом основних питань лідери волинських регіоналів вручили присутнім, - новим членам партії - партквитки. Отже, в своїй звітній промові попередній голова Луцької міської організації ПР Олександр Башкаленко особливу увагу приділив проведеній партійній структуризації в рамках роботи організації, відновленню діяльності первинних партійних організацій в м. Луцьку (нині їх вже діє 65), налагодженню контактів з діючими членами партії та залученню за звітний період нових партійців. Також Олександр Костянтинович зазначив, що основою діяльності партії в регіоні, відповідно і в Луцьку була і залишається просвітницька діяльність, направлена на залучення до спільної, активної роботи всіх свідомих громадян, представників громадських організацій, а також владних структур міста і області з метою суспільного обговорення і вирішення нагальних та болючих для громади м. Луцька і жителів області проблем. Також було прозвітовано про проведені акцій: до 63-річниці Перемоги «Ветеранам Великої Вітчизняної війни наша шана» і «Георгівська стрічка», до 64-річниці визволення України - «Ніщо не забуте – ніхто не забутий». Партійцями були втілені в життя важливі громадсько-суспільні проекти, такі як «Громадські зв’язки», «Місцеве самоврядування: реалії та перспективи», «Наше місто – наш дім», а також численні конференції та «круглі столи», які постійно організовуються та проводяться активістами ПР. Учасники конференції дали задовільну оцінку роботі партійної організації за звітній період.
Далі делегати конференції розпочали процедуру висунення кандидатів на посаду голови Луцької міської організації ПР. Серед запропонованих кандидатур були Смоленг Іван Павлович, Єлова Наталія Федорівна та Дємєнт’єва Тетяна Сергіївна. В результаті 34 делегати проголосували за кандидатуру Смоленга І.П. – члена ПР та депутата Луцької міської ради. Новообраний голова подякував всім присутнім за виявлену довіру і виділив декілька ключових напрямів щодо своєї майбутньої роботи в Луцькій міській організації ПР, серед яких підтримка та впровадження індивідуальної роботи з людьми та підтримка і впровадження нових проектів.Також Смоленг І.П вніс пропозицію про обрання Ради Луцької міської організації ПР. Рішенням делегатів конференції обрано Раду міської організації у складі семи чоловік. Заступником голови міської організації була обрана Дементьєва Тетяна Сергіївна.
Тож бажаємо успіхів новому керівництву місцевого оcередку та втілення в життя всіх задуманих починань.
Катерина Трофимович
Фото Євгенія Мельника

Фотоматеріали конференції





Категорія: Волинські новини | Переглядів: 1651 | Додав: volynregion | Рейтинг: 4.5/4 |